Ukrayna teknik heyeti Zonguldak’ta

Karadeniz 26.07.2019 - 13:27, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2039+ kez okundu.
 

Ukrayna teknik heyeti Zonguldak’ta

UKRAYNA Devlet Orman Kaynakları Ajansı heyeti, ‘Ormanların Zararlı Böceklere ve Hastalıklara Karşı Korunması Eğitim Programı’ için Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederek çalışmalarını yakından inceledi. Ukrayna ile Tarım ve Orman Bakanlığı arasında imzalanan ‘Ormancılık Alanında İşbirliği Anlaşması’ kapsamında, gerçekleştirilen ziyarette, Orman Zararlılarıyla Mücadele Daire Başkanı Fatih Ülküdür ve Orman Genel Müdürlüğü teknik ekibi,   Ukrayna heyetini çalışma alanlarını ve laboratuvarlarını gezdirdi. Zonguldak Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı, iki ülke arasındaki dostluğun gelişmesine yönelik çabaları memnuniyetle karşıladığını ve kurumlar arası bilgi alış verişinin artırılması için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Heyet ziyaret ettiği Devrek ve Karabük Orman Zararlılarıyla Mücadele Laboratuvarlarında, Karabük Orman İşletme Müdürü Vekili Altun Aktaş, Orman Mühendisi Cansın Taşdeler, Fatma Esen ve Sezgin Demirtaş tarafından göknar kabuk böceği zararlısına karşı biyolojik mücadele kapsamında üretilen yırtıcı böcek üretimi ve laboratuvarların teknik donanımı hakkında bilgilendirildi. Ukrayna Devlet Orman Kaynakları Ajansı heyeti, gösterilen ilgi nedeniyle kurum çalışanlarına teşekkür etti.

UKRAYNA Devlet Orman Kaynakları Ajansı heyeti, ‘Ormanların Zararlı Böceklere ve Hastalıklara Karşı Korunması Eğitim Programı’ için Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederek çalışmalarını yakından inceledi. Ukrayna ile Tarım ve Orman Bakanlığı arasında imzalanan ‘Ormancılık Alanında İşbirliği Anlaşması’ kapsamında, gerçekleştirilen ziyarette, Orman Zararlılarıyla Mücadele Daire Başkanı Fatih Ülküdür ve Orman Genel Müdürlüğü teknik ekibi,

 

Ukrayna heyetini çalışma alanlarını ve laboratuvarlarını gezdirdi. Zonguldak Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı, iki ülke arasındaki dostluğun gelişmesine yönelik çabaları memnuniyetle karşıladığını ve kurumlar arası bilgi alış verişinin artırılması için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Heyet ziyaret ettiği Devrek ve Karabük Orman Zararlılarıyla Mücadele Laboratuvarlarında, Karabük Orman İşletme Müdürü Vekili Altun Aktaş, Orman Mühendisi Cansın Taşdeler, Fatma Esen ve Sezgin Demirtaş tarafından göknar kabuk böceği zararlısına karşı biyolojik mücadele kapsamında üretilen yırtıcı böcek üretimi ve laboratuvarların teknik donanımı hakkında bilgilendirildi. Ukrayna Devlet Orman Kaynakları Ajansı heyeti, gösterilen ilgi nedeniyle kurum çalışanlarına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi