UEFA'dan flaş Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi kararı! .

Spor 17.03.2020 - 16:15, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2583+ kez okundu.
 

UEFA'dan flaş Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi kararı! .

UEFA, bu yaz gerçekleştirilmesi planlanan EURO 2020'yi 1 yıl ertelemesinin ardından Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarını da koronavirüs tehlikesi geçene kadar askıya alma kararı aldı. Koronavirüs nedeniyle birçok organizasyonun yanın EURO 2020'nin de 2021 yılında oynanmasına karar verildi. Bunun yanında UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nin de akibeti de merakla bekleniyordu. Fransa'nın önde gelen yayın organlarından olan L'Equipe'in geçtiği son dakika haberine göre UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi de geçici bir süreliğine askıya alındı. Konuyla alakalı resmi açıklama bekleniyor. .

UEFA, bu yaz gerçekleştirilmesi planlanan EURO 2020'yi 1 yıl ertelemesinin ardından Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarını da koronavirüs tehlikesi geçene kadar askıya alma kararı aldı.


Koronavirüs nedeniyle birçok organizasyonun yanın EURO 2020'nin de 2021 yılında oynanmasına karar verildi. Bunun yanında UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nin de akibeti de merakla bekleniyordu.


Fransa'nın önde gelen yayın organlarından olan L'Equipe'in geçtiği son dakika haberine göre UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi de geçici bir süreliğine askıya alındı. Konuyla alakalı resmi açıklama bekleniyor.

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi