UÇAKLARIN KALKIŞ SAATLERİNİ GÜN İÇERİSİNE DAĞITIN LÜTFEN

Türkiye 25.03.2020 - 22:23, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1426+ kez okundu.
 

UÇAKLARIN KALKIŞ SAATLERİNİ GÜN İÇERİSİNE DAĞITIN LÜTFEN

HAVAYOLLARININ DİKKATİNA.   Dünyayı sarsan  koronavirüs salgını için tüm Dünya'da olduğu gibi ülkemizde de olağanütü tedbirler alınırken Havalimanlarında ilginç  bir uygulama dikkat çekiyor. Yurtdışı uçuşlarının neredeyse tamamı iptal edilirken Türkiye'nin  en büyük havalimanlarında  3 vardiye halinde hizmet veriliyor.  Uçuş sayıları oldukça az olmasına rağmen  uçuş saatlerinin   neredeyse aynı satlere denk getirilmesi hem çalışanlar  hem de yolcular için büyük tehlike yaratıyor. Başta  THY,  SunExpress  ve Pegasus  olmak üzere tüm havayolları ortak bir planlama ile iç hatlardaki uçuşlarını gün içerisine dengeli bir şekilde dağıtması aynı saatlerde yoğunluğa izin verilmemesi  hem yolcular hem de çalışanlar için büyük önem arz etmektedir. Başta İlker  AYCI ve Rizeli HEMŞEHRİMİZ Bilal EKŞİ olmak üzere tüm ilgililerin ve yetkililerin dikkatine

HAVAYOLLARININ DİKKATİNA.
 

Dünyayı sarsan  koronavirüs salgını için tüm Dünya'da olduğu gibi ülkemizde de olağanütü tedbirler alınırken Havalimanlarında ilginç  bir uygulama dikkat çekiyor.


Yurtdışı uçuşlarının neredeyse tamamı iptal edilirken Türkiye'nin  en büyük havalimanlarında  3 vardiye halinde hizmet veriliyor.  Uçuş sayıları oldukça az olmasına rağmen  uçuş saatlerinin   neredeyse aynı satlere denk getirilmesi hem çalışanlar  hem de yolcular için büyük tehlike yaratıyor.


Başta  THY,  SunExpress  ve Pegasus  olmak üzere tüm havayolları ortak bir planlama ile iç hatlardaki uçuşlarını gün içerisine dengeli bir şekilde dağıtması aynı saatlerde yoğunluğa izin verilmemesi  hem yolcular hem de çalışanlar için büyük önem arz etmektedir.


Başta İlker  AYCI ve Rizeli HEMŞEHRİMİZ Bilal EKŞİ olmak üzere tüm ilgililerin ve yetkililerin dikkatine

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi