TÜRÜT RİZESPORLU FUTBOLCULARI UYARDI EVE ÇAĞIRMAK YASAK !.

(Web Sitesi) - Web Sitesi | 04.04.2020 - 13:29, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2293+ kez okundu.
 

TÜRÜT RİZESPORLU FUTBOLCULARI UYARDI EVE ÇAĞIRMAK YASAK !.

Rizespor’da futbolcuların eve kuaför çağırmaları ve menajerleri ele görüşmeleri yasaklandı.   Türüt’ den uyarı mesajları Çaykur Rizespor tedbiri elden bırakmıyor. Yeşil-mavili kulübün yönetim kurulu üyesi Prof.Dr. Hasan Türüt, futbolculara virüsle ilgili mesajlar gönderiyor.  Bu mesajlarda evlerinden çıkmamaları, sosyal mesafeyi korumayı, beslenmelerine dikkat etmeleri konularında uyarılarda bulunuyor. Ayrıca bazı futbolcuların evlerine kuaför çağırmaları üzerine buna da müdahale edildi ve futbolculardan evlerine kuaför çağırmaları yasaklandı. Rizespor bir yasak da menajerlere koydu. Yeşil-mavili takımda yerli ve yabancı bazı futbolcuların menajerlerinin oyuncularla temasta olmaları üzerine menajerler uyarılarak temaslı görüşme yapılmaması istendi. 

Rizespor’da futbolcuların eve kuaför çağırmaları ve menajerleri ele görüşmeleri yasaklandı.
 

Türüt’ den uyarı mesajları


Çaykur Rizespor tedbiri elden bırakmıyor. Yeşil-mavili kulübün yönetim kurulu üyesi Prof.Dr. Hasan Türüt, futbolculara virüsle ilgili mesajlar gönderiyor.  Bu mesajlarda evlerinden çıkmamaları, sosyal mesafeyi korumayı, beslenmelerine dikkat etmeleri konularında uyarılarda bulunuyor. Ayrıca bazı futbolcuların evlerine kuaför çağırmaları üzerine buna da müdahale edildi ve futbolculardan evlerine kuaför çağırmaları yasaklandı. Rizespor bir yasak da menajerlere koydu. Yeşil-mavili takımda yerli ve yabancı bazı futbolcuların menajerlerinin oyuncularla temasta olmaları üzerine menajerler uyarılarak temaslı görüşme yapılmaması istendi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi