TÜRÜT RİZE'DE TURİZM PLANLAMASI İÇİN MUHTARLARLA BULUŞTU

Rize 07.11.2019 - 17:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2175+ kez okundu.
 

TÜRÜT RİZE'DE TURİZM PLANLAMASI İÇİN MUHTARLARLA BULUŞTU

TUNCA VADİSİ VE DEREMEZRA BÖLGESİNDE TURİZM PLANLAMASI Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, Ardeşen Tunca Vadisi ve Deremezra bölgesinin turizm planlaması kapsamında bölge muhtarlarıyla toplantıda bir araya geldi. Meclis Başkanı İbrahim Türüt başkanlığında yapılan toplantıya AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Mustafa Terzi, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, Ardeşen İl Genel Meclisi Üyeleri İbrahim Önder ve Cumali Hakyemez ve konuyla ilgili 17 muhtar katıldı. Ardeşen Tunca Vadisi ve Deremezra bölgesinin turizm planlaması kapsamında yapılan toplantıda Tunca Beldesi Muhtarları ve Yukarı durak bölgesi muhtarlarından bölgedeki kaçak yapılaşmasıyla mücadele için sözlü ve yazılı taahhüt alındı. Başkan Türüt, konuyla ilgili toplantıda yaptığı konuşmada bölgenin sağlıklı ve planlı bir turizm vadisi olabilmesi adına yatırımlardan önce planlama yapılması gerektiğini ifade ederek “Planlamalar tamamlanana kadar herhangi bir yeni yapıya başlanılmaması ve bölge halkının ileride bir mağduriyet yaşamaması adına bu çalışmayı oldukça önemsiyoruz. Bununla ilgili bölgeden destek sözü aldık. Muhtarlarımız da bu süreçte aktif rol alacaklarını ve yapılaşmayı yazılı taahhütle koruyacaklarını ifade ettiler. Olumlu neticeler alacağımıza inandığımız bu çalışmanın bölge için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  

TUNCA VADİSİ VE DEREMEZRA BÖLGESİNDE TURİZM PLANLAMASI


Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, Ardeşen Tunca Vadisi ve Deremezra bölgesinin turizm planlaması kapsamında bölge muhtarlarıyla toplantıda bir araya geldi.


Meclis Başkanı İbrahim Türüt başkanlığında yapılan toplantıya AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Mustafa Terzi, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, Ardeşen İl Genel Meclisi Üyeleri İbrahim Önder ve Cumali Hakyemez ve konuyla ilgili 17 muhtar katıldı.


Ardeşen Tunca Vadisi ve Deremezra bölgesinin turizm planlaması kapsamında yapılan toplantıda Tunca Beldesi Muhtarları ve Yukarı durak bölgesi muhtarlarından bölgedeki kaçak yapılaşmasıyla mücadele için sözlü ve yazılı taahhüt alındı.


Başkan Türüt, konuyla ilgili toplantıda yaptığı konuşmada bölgenin sağlıklı ve planlı bir turizm vadisi olabilmesi adına yatırımlardan önce planlama yapılması gerektiğini ifade ederek “Planlamalar tamamlanana kadar herhangi bir yeni yapıya başlanılmaması ve bölge halkının ileride bir mağduriyet yaşamaması adına bu çalışmayı oldukça önemsiyoruz. Bununla ilgili bölgeden destek sözü aldık. Muhtarlarımız da bu süreçte aktif rol alacaklarını ve yapılaşmayı yazılı taahhütle koruyacaklarını ifade ettiler. Olumlu neticeler alacağımıza inandığımız bu çalışmanın bölge için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi