TÜRKİYE YENİ BİR SİYASİ PARTİYE DAHA KAVUŞUYOR

Siyaset 25.06.2020 - 12:32, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2348+ kez okundu.
 

TÜRKİYE YENİ BİR SİYASİ PARTİYE DAHA KAVUŞUYOR

VAKİT TAMAM. Çoban Ateşi Hareketi partileşmek için gün sayıyor. Genel Başkanlığını sağlık ve devlet E.bakanı Rıfat SERDAROĞLU nun yürüttüğü Çoban Ateşi Hareketi partileşme yolunda sürdüreceği yol haritasını belirledi, konu ile ilgili bir açıklama yapan Çoban Ateşi Hareketi RİZE koordinatörü Eyüp DEMİR konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi : 18 TEMMUZ 2020 Cumartesi günü ANKARA da ilk kurucular kurulu toplantımızı yapacağız , bu toplantıda partimizin kuruluş tarihi ve adı netleşmiş olacak , yüce TÜRK milleti özlediği ve beklediği kendinden olan bir siyasi partiye kavuşacak.         Yaklaşık iki yıldan beri tabanda partimizin kuruluş hazırlıklarını ve çalışmalarını yürütüyorduk, pandemi sürecinde verilen aradan sonra tekrar çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz, 20 yıldan beri milletin sesine değil de dış güçlerin sesine kulağını ve kucağını açanlar ve onlarla bu süreçte beraber yol yürüyüp ortak olup şimdi de yeni diye ortaya çıkanlar bilmelidir ki artık TÜRK siyasetinde kafa kola alamayacakları Çoban Ateşi Hareketi muhalefeti vardır, bizler gücümüzü ve cesaretimizi yalnız ve yalnız CUMHURİYET ten ve Halkımızdan alacağız, sadece Yüce TÜRK milletinin emrinde olacağız.

VAKİT TAMAM.


Çoban Ateşi Hareketi partileşmek için gün sayıyor.


Genel Başkanlığını sağlık ve devlet E.bakanı Rıfat SERDAROĞLU nun yürüttüğü Çoban Ateşi Hareketi partileşme yolunda sürdüreceği yol haritasını belirledi, konu ile ilgili bir açıklama yapan Çoban Ateşi Hareketi RİZE koordinatörü Eyüp DEMİR konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi : 18 TEMMUZ 2020 Cumartesi günü ANKARA da ilk kurucular kurulu toplantımızı yapacağız , bu toplantıda partimizin kuruluş tarihi ve adı netleşmiş olacak , yüce TÜRK milleti özlediği ve beklediği kendinden olan bir siyasi partiye kavuşacak.
       
Yaklaşık iki yıldan beri tabanda partimizin kuruluş hazırlıklarını ve çalışmalarını yürütüyorduk, pandemi sürecinde verilen aradan sonra tekrar çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz, 20 yıldan beri milletin sesine değil de dış güçlerin sesine kulağını ve kucağını açanlar ve onlarla bu süreçte beraber yol yürüyüp ortak olup şimdi de yeni diye ortaya çıkanlar bilmelidir ki artık TÜRK siyasetinde kafa kola alamayacakları Çoban Ateşi Hareketi muhalefeti vardır, bizler gücümüzü ve cesaretimizi yalnız ve yalnız CUMHURİYET ten ve Halkımızdan alacağız, sadece Yüce TÜRK milletinin emrinde olacağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi