Türkiye Sandıklara aktı.

Siyaset 31.03.2019 - 10:42, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2634+ kez okundu.
 

Türkiye Sandıklara aktı.

  Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullanma işlemi saat Türkiye'nin doğu illerinde 07.00, Batı illerinde ise 08.00'de başladı. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullanma işlemi saat 07.00'de başladı. Erken saatlerde okullara gelen vatandaşlar , oylarını kullandı. Seçmenler, kurulan sandıklarda  büyükşehir belediye başkanı, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetlerini seçmek için tercihlerini yapacaklar Oy verme işlemi başlamadan önce bazı sandıklarda kuyruklar oluştu. Günün ilerleyen saatlerinde yoğunluk yaşanacağı düşüncesiyle erkenden oy kullandıklarını ifade eden seçmenler, çıkacak sonucun ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu. Asansör olmayan okulların üst katlarında oy kullanmak zorunda kalan yaşlı ve engelliler zorlandı. Oy verme işlemi Doğu illerinde 16.00, Batı illerinde ise  saat 17.00'de sona erecek.     href="http://www.rizeninsesi.net/?attachment_id=155626" rel="attachment wp-att-155626">

 

Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullanma işlemi saat Türkiye'nin doğu illerinde 07.00, Batı illerinde ise 08.00'de başladı.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullanma işlemi saat 07.00'de başladı. Erken saatlerde okullara gelen vatandaşlar , oylarını kullandı. Seçmenler, kurulan sandıklarda  büyükşehir belediye başkanı, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetlerini seçmek için tercihlerini yapacaklar Oy verme işlemi başlamadan önce bazı sandıklarda kuyruklar oluştu.

Günün ilerleyen saatlerinde yoğunluk yaşanacağı düşüncesiyle erkenden oy kullandıklarını ifade eden seçmenler, çıkacak sonucun ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu. Asansör olmayan okulların üst katlarında oy kullanmak zorunda kalan yaşlı ve engelliler zorlandı.

Oy verme işlemi Doğu illerinde 16.00, Batı illerinde ise  saat 17.00'de sona erecek.

 

 

href="http://www.rizeninsesi.net/?attachment_id=155626" rel="attachment wp-att-155626">

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi