TÜRKİYE GENELİNDE OKULLARDA TATİL UZATILIYOR.

Türkiye 25.03.2020 - 09:57, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1791+ kez okundu.
 

TÜRKİYE GENELİNDE OKULLARDA TATİL UZATILIYOR.

Okulların koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle tatilinin uzatılıp uzatılmayacağı merak konusu. Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, 'Kesin bilgi uzatılacak" dedi. Bilim Kurul toplanıyor. Toplantı sonrası karar Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından saat 19:15'te ortak basın toplantısıyla açıklanacak.   Okulların tatili uzatılıyor bu kesin... "Bilim Kurulu bugün Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’la toplanacak. Gündemde okulların tatilinin uzatılması var. Hem bakanlıkla, hem Bilim Kurulu üyeleriyle görüştüm. Okulların tatili uzuyor. Bu kesin. Belli olmayan tek şey, ikinci bir emre kadar mı uzayacak, yoksa bir hafta süreyle mi uzatılacak? Bu da Bilim Kurulu ile toplantıdan sonra netleşecek."

Okulların koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle tatilinin uzatılıp uzatılmayacağı merak konusu. Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, 'Kesin bilgi uzatılacak" dedi. Bilim Kurul toplanıyor. Toplantı sonrası karar Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından saat 19:15'te ortak basın toplantısıyla açıklanacak.
 

Okulların tatili uzatılıyor bu kesin...


"Bilim Kurulu bugün Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’la toplanacak. Gündemde okulların tatilinin uzatılması var. Hem bakanlıkla, hem Bilim Kurulu üyeleriyle görüştüm. Okulların tatili uzuyor. Bu kesin. Belli olmayan tek şey, ikinci bir emre kadar mı uzayacak, yoksa bir hafta süreyle mi uzatılacak? Bu da Bilim Kurulu ile toplantıdan sonra netleşecek."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi