TÜRKİYE FİNALLERİNDE RİZE'Yİ TEMSİL EDECEKLER

Spor 16.03.2020 - 14:14, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2585+ kez okundu.
 

TÜRKİYE FİNALLERİNDE RİZE'Yİ TEMSİL EDECEKLER

ŞAMPİYONLUĞA DOYMUYORUZ Rize Merkez Atatürk Ortaokulu kız basketbol takımımız il ve bölge şampiyonluğunun ardından Türkiye Yarı Finallerinde  oynadığı tüm maçlarını kazanarak Türkiye Finallerinde mücadele edecek. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Engin Mahmutoğlu  09-12 Mart tarihlerinde Erzurum ilinde oynan Yıldız Kızlar Basketbol Yarı Finallerinde tüm maçlarını kazanarak en iyi 8 takım arasına kalan kız basketbol takımımız  Türkiye Finallerinde İlimizi temsil etme hakkı elde etti. Başarıda emeği geçen tüm öğrencilerimizi ve antrönerlerimiz Cemil KILIÇ ,Engin Gökhan ERGÜN ve Zafer Gökmen ATAKAN'ı tebrik ederiz. Bu süreçte destekleri ile hep yanımızda olan İl Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar KOÇAK'a, Basketbol il Temsilcimiz Sabri TERZİ'ye ve tüm velilerimize teşekkür ederiz. Okul kız basketbol takımımıza Türkiye Finallerinde başarılar dileriz.dedi.  

ŞAMPİYONLUĞA DOYMUYORUZ


Rize Merkez Atatürk Ortaokulu kız basketbol takımımız il ve bölge şampiyonluğunun ardından Türkiye Yarı Finallerinde  oynadığı tüm maçlarını kazanarak Türkiye Finallerinde mücadele edecek.


Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Engin Mahmutoğlu  09-12 Mart tarihlerinde Erzurum ilinde oynan Yıldız Kızlar Basketbol Yarı Finallerinde tüm maçlarını kazanarak en iyi 8 takım arasına kalan kız basketbol takımımız  Türkiye Finallerinde İlimizi temsil etme hakkı elde etti. Başarıda emeği geçen tüm öğrencilerimizi ve antrönerlerimiz Cemil KILIÇ ,Engin Gökhan ERGÜN ve Zafer Gökmen ATAKAN'ı tebrik ederiz.


Bu süreçte destekleri ile hep yanımızda olan İl Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar KOÇAK'a, Basketbol il Temsilcimiz Sabri TERZİ'ye ve tüm velilerimize teşekkür ederiz.


Okul kız basketbol takımımıza Türkiye Finallerinde başarılar dileriz.dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi