TÜRKİYE'DE BİR İLKİ RİZE'DE GERÇEKLEŞTİRDİLER. VİDEO

Rize 26.05.2020 - 10:16, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1588+ kez okundu.
 

TÜRKİYE'DE BİR İLKİ RİZE'DE GERÇEKLEŞTİRDİLER. VİDEO

UZAKTAN EĞİTİMDE DE ÖRNEK OKUL Türkiye'de proje okulları arasında prestijli bir yere kavuşan Rize Şehit Erhan Dural Kız AİHL 'den bir ilk daha... Dijital dünyanın hayatımızda daha çok yer aldığı bu günlerde Şehit Erhan Dural Kız AİHL Türkiye'nin ilk sanal bülteni olan ManŞED ile karşınızda. Okul müdürü  Yaşar KESKİN ManŞED'in çıkarılma amacını şu şekilde açıkladı;Bilindiği gibi salgın nedeniyle çocuklarımız eğitimlerine uzaktan devam etmek zorunda kaldılar.Bu süreçte bizi bekleyen dezavantajların farkına varabilmek, okul zamanında olduğu gibi öğrenci, veli ve öğretmen arasındaki etkileşimi canlı tutabilmek için sosyal etkinlik yapmamız gerekiyordu.Bu yüzden de ManŞED'i hayata geçirdik.Türkiyenin ilk sanal  bülteni olma özelliği taşıyan ManŞED sayesinde canlı derslerimiz ve uzaktan eğitimlerimiz çok verimli geçti.Diyerek "Eğitim Aşkı Uzakatan da Yaşanır" mesafeler eğitim için  engel değildir" dedi. Her pazar farklı temalarla YouTube üzerinden yayın yapan ManŞED 6.sayısında mizah katmak amacı ile okul müdürü ve müdür yardımcısı da rol aldı. Şehit Erhan Dural Kurucu Müdürü Yaşar KESKİN ve Müdür Yardımcısı Mutlu AYAZ 'ın göz dolduran performanslarıyla yer aldıkları bu sayı "The Baba Bayram" adıyla ve bayrama özel sürprizlerle dolu haliyle YouTube ManŞED kanalında yayında.

UZAKTAN EĞİTİMDE DE ÖRNEK OKUL


Türkiye'de proje okulları arasında prestijli bir yere kavuşan Rize Şehit Erhan Dural Kız AİHL 'den bir ilk daha...


Dijital dünyanın hayatımızda daha çok yer aldığı bu günlerde Şehit Erhan Dural Kız AİHL Türkiye'nin ilk sanal bülteni olan ManŞED ile karşınızda.


Okul müdürü  Yaşar KESKİN ManŞED'in çıkarılma amacını şu şekilde açıkladı;Bilindiği gibi salgın nedeniyle çocuklarımız eğitimlerine uzaktan devam etmek zorunda kaldılar.Bu süreçte bizi bekleyen dezavantajların farkına varabilmek, okul zamanında olduğu gibi öğrenci, veli ve öğretmen arasındaki etkileşimi canlı tutabilmek için sosyal etkinlik yapmamız gerekiyordu.Bu yüzden de ManŞED'i hayata geçirdik.Türkiyenin ilk sanal  bülteni olma özelliği taşıyan ManŞED sayesinde canlı derslerimiz ve uzaktan eğitimlerimiz çok verimli geçti.Diyerek "Eğitim Aşkı Uzakatan da Yaşanır" mesafeler eğitim için  engel değildir" dedi.


Her pazar farklı temalarla YouTube üzerinden yayın yapan ManŞED 6.sayısında mizah katmak amacı ile okul müdürü ve müdür yardımcısı da rol aldı.

Şehit Erhan Dural Kurucu Müdürü Yaşar KESKİN ve Müdür Yardımcısı Mutlu AYAZ 'ın göz dolduran performanslarıyla yer aldıkları bu sayı "The Baba Bayram" adıyla ve bayrama özel sürprizlerle dolu haliyle YouTube ManŞED kanalında yayında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi