Türkiye'de 7 Finalistin 3'ü Rize'den

Eğitim 22.04.2019 - 16:34, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2309+ kez okundu.
 

Türkiye'de 7 Finalistin 3'ü Rize'den

Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen 1.Akıl ve Zekâ Oyunu Tasarım Yarışması’nda finale kalan 7 tasarımdan 3’ü Rize'de görev yapan öğretmenler tarafından oluşturuldu. Oyun tasarımında finale kalan üç öğretmen Rize İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar  KOÇAK tarafından makamında kabul edildi. Rize Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Pazarlama Alan Şefi Asuman Bilgin YURDAÖZ’ün tasarladığı “Ötüken”, Fatma Nuri Erkan Bilim ve Sanat Merkezi Teknoloji Tasarım Öğretmeni ve Rize Zekâ Oyunları Formatörü Emre YURDAÖZ’ün tasarladığı “Tokuz Kün” ve aynı kurumdan sınıf öğretmeni Kemal AKBAYRAK’ın tasarladığı “Vız” isimli oyun tasarımları ile Bursa’da düzenlenecek finalde Rize'yi temsil edecekler. Öğretmenleri İl Müdürü  KOÇAK’a oyunlarını anlatarak karşılıklı birer el oyun oynadı. 27 Nisan 2019 tarihinde finalistlerin sunumu sonucunda dereceye girenlere federasyon tarafından ödül verilecektir. Ziyarette il Müdürü Koçak Öğretmenlere final yarışmasında başarılar diledi.

Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen 1.Akıl ve Zekâ Oyunu Tasarım Yarışması’nda finale kalan 7 tasarımdan 3’ü Rize'de görev yapan öğretmenler tarafından oluşturuldu. Oyun tasarımında finale kalan üç öğretmen Rize İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar  KOÇAK tarafından makamında kabul edildi.


Rize Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Pazarlama Alan Şefi Asuman Bilgin YURDAÖZ’ün tasarladığı “Ötüken”, Fatma Nuri Erkan Bilim ve Sanat Merkezi Teknoloji Tasarım Öğretmeni ve Rize Zekâ Oyunları Formatörü Emre YURDAÖZ’ün tasarladığı “Tokuz Kün” ve aynı kurumdan sınıf öğretmeni Kemal AKBAYRAK’ın tasarladığı “Vız” isimli oyun tasarımları ile Bursa’da düzenlenecek finalde Rize'yi temsil edecekler.


Öğretmenleri İl Müdürü  KOÇAK’a oyunlarını anlatarak karşılıklı birer el oyun oynadı. 27 Nisan 2019 tarihinde finalistlerin sunumu sonucunda dereceye girenlere federasyon tarafından ödül verilecektir.


Ziyarette il Müdürü Koçak Öğretmenlere final yarışmasında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi