Türk Oyuncu "Dünyanın En Güzel Kadını’ seçild

Magazin 15.05.2019 - 00:57, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 5036+ kez okundu.
 

Türk Oyuncu "Dünyanın En Güzel Kadını’ seçild

Hande Erçel, ‘Dünyanın En Güzel Kadını’ seçildi Hande Erçel, ABD merkezli Top Beauty World dergisinin yaptığı oylamada "2019'un En Güzel Kadını" seçildi. Ünlü oyuncu; Zendaya, Taylor Swift, Selena Gomez, Emilia Clarke, Sophia Turner, Barbara Palvin gibi dünyaca ünlü isimleri geride bıraktı. ABD merkezli internet sitesi Top Beauty World, "2019’un En Güzel Yüzlü" isimlerini açıkladı. Oylama sonucu 25 yaşındaki oyuncu Hande Erçel, ‘Dünyanın En Güzel Kadını’ seçildi. Erçel; Selena Gomez, Barbara Palvin, Emilia Clarke, Taylor Swift, Sophia Turner, Lily Collins, Gal Gadot gibi dünyaca ünlü isimlerin yer aldığı listenin zirvesinde yer aldı. Bir diğer Türk oyuncu Fahriye Evcen ise oylamada 36’ncı oldu.

Hande Erçel, ‘Dünyanın En Güzel Kadını’ seçildi

Hande ErçelABD merkezli Top Beauty World dergisinin yaptığı oylamada "2019'un En Güzel Kadını" seçildi. Ünlü oyuncu; Zendaya, Taylor Swift, Selena Gomez, Emilia Clarke, Sophia Turner, Barbara Palvin gibi dünyaca ünlü isimleri geride bıraktı.

ABD merkezli internet sitesi Top Beauty World, "2019’un En Güzel Yüzlü" isimlerini açıkladı. Oylama sonucu 25 yaşındaki oyuncu Hande Erçel, ‘Dünyanın En Güzel Kadını’ seçildi.

Erçel; Selena GomezBarbara Palvin, Emilia Clarke, Taylor Swift, Sophia Turner, Lily Collins, Gal Gadot gibi dünyaca ünlü isimlerin yer aldığı listenin zirvesinde yer aldı.

Bir diğer Türk oyuncu Fahriye Evcen ise oylamada 36’ncı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi