Turhal Kaymakamı Üçer, çalışmaları yerinde inceledi

Karadeniz 26.07.2019 - 13:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2471+ kez okundu.
 

Turhal Kaymakamı Üçer, çalışmaları yerinde inceledi

TOKAT'ın Turhal ilçesi Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer,  yapımı devam eden Çivril -Ulutepe grup yolunda incelemede bulundu. İlçede KÖYDES programına dahil edilen ve yapımı devam eden Çivril -Ulutepe grup yolu 1'nci kat asfalt çalışmalarını Kaymakam Ahmet Süheyl Üçer ekibi ile yerinde inceledi.   Kaymakam Üçer, "Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışmalar tam kadro devam ediyor. 7 kilometre olan Çivril -Ulutepe grup yolumuzun 1'nci kat asfaltına başlandı. Kısa sürede grup yolumuzu tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi. 

TOKAT'ın Turhal ilçesi Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer,  yapımı devam eden Çivril -Ulutepe grup yolunda incelemede bulundu. İlçede KÖYDES programına dahil edilen ve yapımı devam eden Çivril -Ulutepe grup yolu 1'nci kat asfalt çalışmalarını Kaymakam Ahmet Süheyl Üçer ekibi ile yerinde inceledi.

 

Kaymakam Üçer, "Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışmalar tam kadro devam ediyor. 7 kilometre olan Çivril -Ulutepe grup yolumuzun 1'nci kat asfaltına başlandı. Kısa sürede grup yolumuzu tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi