Turhal'da yeni sokaklarda kaldırım çalışması

Karadeniz 20.08.2019 - 14:11, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2994+ kez okundu.
 

Turhal'da yeni sokaklarda kaldırım çalışması

TOKAT'ın Turhal Belediyesi  yeni oluşum içerisindeki sokaklarda kilit parke ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor. Turhal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Mimar Sinan Mahallesi'nde yeni yapılan binaların tamamlanmasının ardından belediye ekipleri tarafından sokaklarda kaldırım ve kilit parke çalışmaları başladı.   Turhal ilçesinin hızlı bir şekilde büyüdüğünü kaydeden Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, "İlçemiz yüz ölçümünün büyümesi ile birlikte Mimar Sinan Mahallesi yeni oluşum içerisinde olan sokaklarımızda kilit parke kaldırım çalışmalarımızı  hızlandırdık. Teknik ekibimiz ile birlikte ilçemizi geziyoruz. Eksiklikleri yerinde tespit ediyor ve vatandaşlarımız da taleplerini dinleyerek anında çözüm üretiyoruz" dedi. 

TOKAT'ın Turhal Belediyesi  yeni oluşum içerisindeki sokaklarda kilit parke ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor. Turhal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Mimar Sinan Mahallesi'nde yeni yapılan binaların tamamlanmasının ardından belediye ekipleri tarafından sokaklarda kaldırım ve kilit parke çalışmaları başladı.

 

Turhal ilçesinin hızlı bir şekilde büyüdüğünü kaydeden Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, "İlçemiz yüz ölçümünün büyümesi ile birlikte Mimar Sinan Mahallesi yeni oluşum içerisinde olan sokaklarımızda kilit parke kaldırım çalışmalarımızı  hızlandırdık. Teknik ekibimiz ile birlikte ilçemizi geziyoruz. Eksiklikleri yerinde tespit ediyor ve vatandaşlarımız da taleplerini dinleyerek anında çözüm üretiyoruz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi