TÜNELDE FECİ KAZA. BAŞKAN 'IN YEĞENİ HAYATINI KAYBETTİ.

Rize 21.12.2019 - 11:51, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2270+ kez okundu.
 

TÜNELDE FECİ KAZA. BAŞKAN 'IN YEĞENİ HAYATINI KAYBETTİ.

RİZE'NİN KALKANDERE İlçe Başkan Kenan Yıldırım'ın Yeğeni trafik  Kazasında  hayatını Kaybetti Bu sabah  Saatlerinde Arhavi Tünelinde Meydana Gelen feci kazada  1 Kişi Hayatını Kaybederken 1 Kişi de Yaralandı. Rize'den Artvin istikametine seyir halindeki panelvan araç Arhavi tünelinde Tır ile çarpıştı. Kazada Kalandere belediye Başkanı Kenan Yıldırım'ın yeğeni olduğu öğrenilen  Burak YILDIRIM olay yerinde hayatını kaybetti.   Burak YILDIRIM'ın kuzeni  olan araç sürücüsü ise  hafif  şekilde yaralandı.    

RİZE'NİN KALKANDERE İlçe Başkan Kenan Yıldırım'ın Yeğeni trafik  Kazasında  hayatını Kaybetti


Bu sabah  Saatlerinde Arhavi Tünelinde Meydana Gelen feci kazada  1 Kişi Hayatını Kaybederken 1 Kişi de Yaralandı.


Rize'den Artvin istikametine seyir halindeki panelvan araç Arhavi tünelinde Tır ile çarpıştı. Kazada Kalandere belediye Başkanı Kenan Yıldırım'ın yeğeni olduğu öğrenilen  Burak YILDIRIM olay yerinde hayatını kaybetti.

 

Burak YILDIRIM'ın kuzeni  olan araç sürücüsü ise  hafif  şekilde yaralandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi