TSYD Trabzon Şubesi’nden anlamlı proje; çocuklar, spor tesisleriyle buluşuyor

Spor 23.10.2019 - 16:55, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1539+ kez okundu.
 

TSYD Trabzon Şubesi’nden anlamlı proje; çocuklar, spor tesisleriyle buluşuyor

TÜRKİYE Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi'nce hazırlanan projeyle, kentin uzak köylerdeki çocuklar, şehir merkezinde ağırlanıp, spor tesisleriyle buluşturuluyor. Sürpriz hediyelerin dağıtılacağı projede çocuklar, Trabzonsporlu futbolcuların çalışmalarını yakından izlemenin heyecanını da yaşayacak. Trabzon’un uzak köylerinde, bazıları kent merkezlerini hiç görmemiş olan çocukları, çoğu olimpik ölçülerde olan spor tesisleriyle tanıştırmak, gün boyu hem gezi, hem bilgi ve hem de eğlence amaçlı etkinlikle çocuklara yeni hedefler çizmeleri konusunda katkıda bulunmak amacıyla Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi tarafından hazırlanan 'Uzak Köylerdeki Çocuklar, Spor Tesisleriyle Buluşuyor' projesi start alıyor. Merkezdeki spor tesislerini gezecek, Trabzonsporlu futbolcularla bir araya gelecek, çeşitli etkinliklerle keyifli günler geçirerek olan çocuklara, sürpriz hediyeler de verileceak.   PROJEYE DESTEK İçişleri Bakanlığının himayesinde, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün de desteği ile gerçekleştirilecek olan projeye büyük önem verdiklerini ifade eden TSYD Trabzon Şube Başkanı Selçuk Kılıç, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İl Müdürü Birdal Öztürk’ü ziyaret etti.  Ziyarette konuşan Öztürk, “Son derece anlamlı bir proje, biz de her türlü katkıyı vererek bu projeyi destekleyeceğiz” dedi.  'PROJEYİ ÖNEMSİYORUZ' Faydalı bir çalışmaya imza attıklarını kaydeden Başkan Selçuk Kılıç, projeyi destekleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya ve katkısı bulunanlara teşekkür etti. 5 ay sürecek projede öğrencilerle buluşmayı heyecanla beklediklerini kaydeden Kılıç, "Karadeniz'in yüksek kesiminde eğitim öğretim gören ve bazıları deniz dahi görmeyen öğrencilerimiz var. Bu çocuklar, proje ile Avrupa Gençlik Oyunları, Karadeniz oyunları gibi önemli spor organizasyonlarına imza atan kentte yer alan spor tesislerini tanıma imkânı bulacak.  Uzman antrenörler eşliğinde tesisleri gezecek öğrencilerin ufuklarında sporla alakalı bir şeylerin yeşermesini arzu ediyoruz. 5 ay sürecek projede öğrenciler ayrıca Trabzonspor Kulübü'nü de ziyaret ederek futbolcularla bir araya gelme şansı yakalayacak. Şimdiden çocuklarla bir araya gelmenin heyecanını yaşıyoruz" diye konuştu.  

TÜRKİYE Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi'nce hazırlanan projeyle, kentin uzak köylerdeki çocuklar, şehir merkezinde ağırlanıp, spor tesisleriyle buluşturuluyor. Sürpriz hediyelerin dağıtılacağı projede çocuklar, Trabzonsporlu futbolcuların çalışmalarını yakından izlemenin heyecanını da yaşayacak. Trabzon’un uzak köylerinde, bazıları kent merkezlerini hiç görmemiş olan çocukları, çoğu olimpik ölçülerde olan spor tesisleriyle tanıştırmak, gün boyu hem gezi, hem bilgi ve hem de eğlence amaçlı etkinlikle çocuklara yeni hedefler çizmeleri konusunda katkıda bulunmak amacıyla Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi tarafından hazırlanan 'Uzak Köylerdeki Çocuklar, Spor Tesisleriyle Buluşuyor' projesi start alıyor. Merkezdeki spor tesislerini gezecek, Trabzonsporlu futbolcularla bir araya gelecek, çeşitli etkinliklerle keyifli günler geçirerek olan çocuklara, sürpriz hediyeler de verileceak.

 

PROJEYE DESTEK İçişleri Bakanlığının himayesinde, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün de desteği ile gerçekleştirilecek olan projeye büyük önem verdiklerini ifade eden TSYD Trabzon Şube Başkanı Selçuk Kılıç, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İl Müdürü Birdal Öztürk’ü ziyaret etti.  Ziyarette konuşan Öztürk, “Son derece anlamlı bir proje, biz de her türlü katkıyı vererek bu projeyi destekleyeceğiz” dedi.  'PROJEYİ ÖNEMSİYORUZ' Faydalı bir çalışmaya imza attıklarını kaydeden Başkan Selçuk Kılıç, projeyi destekleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya ve katkısı bulunanlara teşekkür etti. 5 ay sürecek projede öğrencilerle buluşmayı heyecanla beklediklerini kaydeden Kılıç, "Karadeniz'in yüksek kesiminde eğitim öğretim gören ve bazıları deniz dahi görmeyen öğrencilerimiz var. Bu çocuklar, proje ile Avrupa Gençlik Oyunları, Karadeniz oyunları gibi önemli spor organizasyonlarına imza atan kentte yer alan spor tesislerini tanıma imkânı bulacak.  Uzman antrenörler eşliğinde tesisleri gezecek öğrencilerin ufuklarında sporla alakalı bir şeylerin yeşermesini arzu ediyoruz. 5 ay sürecek projede öğrenciler ayrıca Trabzonspor Kulübü'nü de ziyaret ederek futbolcularla bir araya gelme şansı yakalayacak. Şimdiden çocuklarla bir araya gelmenin heyecanını yaşıyoruz" diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi