Traktör lastiğinin patlama anı kamerada 

Karadeniz 26.07.2019 - 14:27, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2244+ kez okundu.
 

Traktör lastiğinin patlama anı kamerada 

TOKAT'ın Niksar ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda şişirilen traktör lastiği büyük bir gürültüyle patladı. Güvenlik kamerasının kaydettiği o onlarda; patlamayla ortaya çıkan basınç ve savrulan lastik, traktör sürücüsünün hafif şekilde yaralanmasına neden oldu.  Niksar ilçesine bağlı Kümbetli köyü yakınlarında bulunan bir akaryakıt istasyonunda, bir vatandaş traktörünün lastiklerinin hava basıncını tamamlamak istedi.    Traktörünün sol arka lastiğine kompresör ile hava basmaya başladı. Bu sırada hava basıncı fazla gelince lastik bir anda patladı. Patlama ile birlikte yere savrulan traktör sürücüsü, kısa bir süre şok yaşadı. Çıkan basınç ve savrulan lastik, traktör sürücüsünün hafif şekilde yaralanmasına neden oldu. Olay güvenlik kamerasına da yansıdı.  

TOKAT'ın Niksar ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda şişirilen traktör lastiği büyük bir gürültüyle patladı. Güvenlik kamerasının kaydettiği o onlarda; patlamayla ortaya çıkan basınç ve savrulan lastik, traktör sürücüsünün hafif şekilde yaralanmasına neden oldu.  Niksar ilçesine bağlı Kümbetli köyü yakınlarında bulunan bir akaryakıt istasyonunda, bir vatandaş traktörünün lastiklerinin hava basıncını tamamlamak istedi. 

 

Traktörünün sol arka lastiğine kompresör ile hava basmaya başladı. Bu sırada hava basıncı fazla gelince lastik bir anda patladı. Patlama ile birlikte yere savrulan traktör sürücüsü, kısa bir süre şok yaşadı. Çıkan basınç ve savrulan lastik, traktör sürücüsünün hafif şekilde yaralanmasına neden oldu. Olay güvenlik kamerasına da yansıdı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi