Trabzonspor, Yeni Malatya maçıyla bu sezon ilk peşinde

Spor 24.01.2020 - 10:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1367+ kez okundu.
 

Trabzonspor, Yeni Malatya maçıyla bu sezon ilk peşinde

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda penaltı atışları sonrası Yukatel Denizlispor’u eleyerek adını çeyrek finale yazdıran Trabzonspor, pazartesi günü ligde BTC Turk Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maça odaklandı. Bordo-mavililer, zirve yarışında kayıp yaşamadan bu maçı kazanıp, aynı zamanda sezonun en uzun galibiyet serisine ulaşmayı hedefliyor. Yukatel Denizlispor’u eleyerek Ziraat Türkiye Kupası’ndaki yolculuğuna devam edenTrabzonspor, ligde de zirve mücadelesini sürdürüyor. Kupada çeyrek finale yükselmenin mutluluğunu yaşayan ve hedeflerine emin adımlarla yürüyen bordo-mavililer, pazartesi günü ligin 19’uncu haftasında deplasmanda BTC Turk Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maça odaklandı.   KAZANIRSA SEZONUN EN UZUN GALİBİYETİ BTC Turk Yeni Malatyaspor deplasmanından da 3 puanla ayrılarak zirve yarışında kayıp yaşamadan yoluna devam etmek isteyen Trabzonspor, aynı zamanda bu maçı kazanması durumunda sezonun en uzun galibiyet serisine ulaşacak. Bu sezon daha önce ligin 6, 7 ve 8’inci haftalarında oynanan Beşiktaş, Çaykur Rizespor ve Gaziantep FK maçlarını kazanarak 3 maçlık galibiyet serisi yakalayan ancak 9’uncu haftada Medipol Başakşehir ile berabere kalan bordo-mavililer, İttifak Holding Konyaspor, Hes Kablo Kayserispor ve Kasımpaşa galibiyetlerinin ardından Yeni Malatyaspor deplasmanından da 3 puanla dönerek 4 maçlık sezonun en uzun galibiyet serisine ulaşmak istiyor.   HÜSEYİN’DEN TARAFTARA ‘ÖN YARGILI’ ÇIKIŞI Bu arada Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu rövanşında Yukatel Denizlispor ile oynanan maçın ardından Trabzonspor’un genç stoperi Hüseyin Türkmen, bir taraftarın performansını eleştirmesi üzerine sosyal medya hesabından yanıt verdi. Bordo-mavili kulübün maçın ardından sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altına ‘Hüseyin Türkmen kadro dışı’ yazarak Hüseyin’i de etiketleyen bir taraftara yanıt veren Türkmen, “Sen mi oynamak istiyorsun? Ön yargılı insan! Diğer taraftarları da etkilemek ve operasyon mu yapmak istiyorsun? Zavallısın” ifadelerini kullandı.   YEREL GAZETELER KUPAYI İSTİYOR Yerel gazeteler, Trabzonspor’un Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda penaltı atışları sonrası elediği Yukatel Denizlispor maçının ardından ‘o kupa Trabzon’a gelecek’ yorumlarını yaptı. Günebakış gazetesi, “O kupa Trabzon’a gelecek”, Karadeniz gazetesi, “Siz ne yaparsanız yapın, bu kupa 21 Mayıs’ta bizim olacak”, Sonnokta gazetesi, “Ali Yazar, Erce bozar”, Taka gazetesi, “Turu Erce getirdi!”, Kuzey Ekspres gazetesi ise, “Penaltılarla turladık” başlıklarına yer verdi. 

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda penaltı atışları sonrası Yukatel Denizlispor’u eleyerek adını çeyrek finale yazdıran Trabzonspor, pazartesi günü ligde BTC Turk Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maça odaklandı. Bordo-mavililer, zirve yarışında kayıp yaşamadan bu maçı kazanıp, aynı zamanda sezonun en uzun galibiyet serisine ulaşmayı hedefliyor. Yukatel Denizlispor’u eleyerek Ziraat Türkiye Kupası’ndaki yolculuğuna devam edenTrabzonspor, ligde de zirve mücadelesini sürdürüyor. Kupada çeyrek finale yükselmenin mutluluğunu yaşayan ve hedeflerine emin adımlarla yürüyen bordo-mavililer, pazartesi günü ligin 19’uncu haftasında deplasmanda BTC Turk Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maça odaklandı.

 

KAZANIRSA SEZONUN EN UZUN GALİBİYETİ BTC Turk Yeni Malatyaspor deplasmanından da 3 puanla ayrılarak zirve yarışında kayıp yaşamadan yoluna devam etmek isteyen Trabzonspor, aynı zamanda bu maçı kazanması durumunda sezonun en uzun galibiyet serisine ulaşacak. Bu sezon daha önce ligin 6, 7 ve 8’inci haftalarında oynanan Beşiktaş, Çaykur Rizespor ve Gaziantep FK maçlarını kazanarak 3 maçlık galibiyet serisi yakalayan ancak 9’uncu haftada Medipol Başakşehir ile berabere kalan bordo-mavililer, İttifak Holding Konyaspor, Hes Kablo Kayserispor ve Kasımpaşa galibiyetlerinin ardından Yeni Malatyaspor deplasmanından da 3 puanla dönerek 4 maçlık sezonun en uzun galibiyet serisine ulaşmak istiyor.

 

HÜSEYİN’DEN TARAFTARA ‘ÖN YARGILI’ ÇIKIŞI Bu arada Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu rövanşında Yukatel Denizlispor ile oynanan maçın ardından Trabzonspor’un genç stoperi Hüseyin Türkmen, bir taraftarın performansını eleştirmesi üzerine sosyal medya hesabından yanıt verdi. Bordo-mavili kulübün maçın ardından sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altına ‘Hüseyin Türkmen kadro dışı’ yazarak Hüseyin’i de etiketleyen bir taraftara yanıt veren Türkmen, “Sen mi oynamak istiyorsun? Ön yargılı insan! Diğer taraftarları da etkilemek ve operasyon mu yapmak istiyorsun? Zavallısın” ifadelerini kullandı.

 

YEREL GAZETELER KUPAYI İSTİYOR Yerel gazeteler, Trabzonspor’un Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda penaltı atışları sonrası elediği Yukatel Denizlispor maçının ardından ‘o kupa Trabzon’a gelecek’ yorumlarını yaptı. Günebakış gazetesi, “O kupa Trabzon’a gelecek”, Karadeniz gazetesi, “Siz ne yaparsanız yapın, bu kupa 21 Mayıs’ta bizim olacak”, Sonnokta gazetesi, “Ali Yazar, Erce bozar”, Taka gazetesi, “Turu Erce getirdi!”, Kuzey Ekspres gazetesi ise, “Penaltılarla turladık” başlıklarına yer verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi