TRABZONSPOR UZATAMADA YIKILDI LİDERLİĞİ KAYBETTİ.

Spor 22.06.2020 - 23:32, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1686+ kez okundu.
 

TRABZONSPOR UZATAMADA YIKILDI LİDERLİĞİ KAYBETTİ.

.Aytemiz Alanyaspor Trabzonspor 2-2 | 90+5’te zirve el değiştirdi Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Aytemiz Alanyaspor ile berabere kalarak liderliği Medipol Başakşehir'e bıraktı. İki kırmızı kartın çıktığı maçı takımlar 10'ar kişiyle bitirdi. 90+5'te Bakesetas füzesi ile gelen gol hem maçın kaderini, hem de ligin zirvesini değiştirdi Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'la 2-2 berabere kaldı. Henüz 7. dakikada Abdülkadir Ömür'ün golüyle öne geçen bordo mavililer, ilk yarının uzatma anlarında Papiss Cisse'nin golüne engel olamayınca devreye 1-1'lik eşitlikle girdi. 51. dakikada Filip Novak'ın golüyle geriye düşen Aytemiz alanyaspor, 90+5'te Bakasetas'ın müthiş golüyle beraberliği yakaladı. Öte yandan Trabzonspor'da 79. dakikada Majid Hosseini, Alanyaspor'da ise 82. dakikada Nskala'nın kırmızı kart görmesiyle iki takım da maçı 10 kişiyle tamamladı. Bu sonuçla 57 puana yükselen Trabzonspor liderliği Başakaşehir'e kaptırarak haftayı 2. sırada kapattı. Aytemiz Alanyapsor ise 44 puanla 6. sırada yer aldı.

.Aytemiz Alanyaspor Trabzonspor 2-2 | 90+5’te zirve el değiştirdi


Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Aytemiz Alanyaspor ile berabere kalarak liderliği Medipol Başakşehir'e bıraktı. İki kırmızı kartın çıktığı maçı takımlar 10'ar kişiyle bitirdi. 90+5'te Bakesetas füzesi ile gelen gol hem maçın kaderini, hem de ligin zirvesini değiştirdi


Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'la 2-2 berabere kaldı.


Henüz 7. dakikada Abdülkadir Ömür'ün golüyle öne geçen bordo mavililer, ilk yarının uzatma anlarında Papiss Cisse'nin golüne engel olamayınca devreye 1-1'lik eşitlikle girdi. 51. dakikada Filip Novak'ın golüyle geriye düşen Aytemiz alanyaspor, 90+5'te Bakasetas'ın müthiş golüyle beraberliği yakaladı. Öte yandan Trabzonspor'da 79. dakikada Majid Hosseini, Alanyaspor'da ise 82. dakikada Nskala'nın kırmızı kart görmesiyle iki takım da maçı 10 kişiyle tamamladı.


Bu sonuçla 57 puana yükselen Trabzonspor liderliği Başakaşehir'e kaptırarak haftayı 2. sırada kapattı. Aytemiz Alanyapsor ise 44 puanla 6. sırada yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi