Trabzonspor'un idmanına taraftarlardan yoğun ilgi

Spor 13.07.2019 - 19:57, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1505+ kez okundu.
 

Trabzonspor'un idmanına taraftarlardan yoğun ilgi

Trabzonspor, akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ünal Karaman yönetimindeki antrenmanda futbolcular ilk bölümde pas çalışmaları gerçekleştirirken, son bölümde de yarı sahada maç yaptı. Antrenmanda izinli olan Zargo Toure, Obi Mikel, Caleb Ekuban yer almadı. Hosseini, Fıratcan Üzüm ve Mer Kurt salonda, Onazi ise takımdan ayrı çalıştı. Bordo-mavililer, yarın akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.   AĞAOĞLU VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ DE ANTRENMANI İZLEDİ   Bu arada Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri de antrenmanı takip etti.   TARAFTARLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ Antrenmana bordo-mavili taraftarlar da yoğun ilgi gösterdi. İdmanı yaklaşık bin taraftar tribünden takip ederken, futbolculara da alkışlarla destek verdiler. 

Trabzonspor, akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ünal Karaman yönetimindeki antrenmanda futbolcular ilk bölümde pas çalışmaları gerçekleştirirken, son bölümde de yarı sahada maç yaptı. Antrenmanda izinli olan Zargo Toure, Obi Mikel, Caleb Ekuban yer almadı. Hosseini, Fıratcan Üzüm ve Mer Kurt salonda, Onazi ise takımdan ayrı çalıştı. Bordo-mavililer, yarın akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

 

AĞAOĞLU VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ DE ANTRENMANI İZLEDİ

 

Bu arada Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri de antrenmanı takip etti.

 

TARAFTARLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ Antrenmana bordo-mavili taraftarlar da yoğun ilgi gösterdi. İdmanı yaklaşık bin taraftar tribünden takip ederken, futbolculara da alkışlarla destek verdiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi