Trabzonspor, Prag’a gitti

Spor 06.08.2019 - 14:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1693+ kez okundu.
 

Trabzonspor, Prag’a gitti

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3’üncü ön eleme turu ilk maçında 8 Ağustos’ta deplasmanda Sparta Prag ile oynayacağı maç için Prag’a gitti. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde bugün saat 11.00’de basına kapalı olarak gerçekleştirdiği antrenmanla Trabzon’daki hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, saat 14.30'da özel uçakla karşılaşmanın oynanacağı Çek Cumhuriyeti'nin Prag şehrine hareket etti. Havalimanı’nda takımı karşılayan bir grup taraftar ise futbolcular ve teknik heyet ile fotoğraf çektirip başarı diledi.   Trabzonspor’un Prag kafilesinde; Uğurcan, Erce, Arda, Hosseini, Hüseyin, Campi, Ivanildo, Pereira, Kamil Ahmet, Novak, Sosa, Abdulkadir Parmak, Obi Mikel, Doğan, Ahmet Canbaz, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Avdijaj, Ekuban ve Sörloth olmak üzere toplam 20 oyuncu yer aldı. Sakatlıkları bulunan ve tedavileri devam eden Onazi, Yusuf Sarı, Abdurrahim Dursun ile Fıratcan, lisansı çıkmayan Salih Karvazlı’nın yanı sıra yeni transferlerden Andjusic, genç oyuncular Koray, Muhammet, Kerem, Cafer, Murat Cem, Behlül, Serkan, Ahmet Eren, Ahmet Taha ile Azat kafilede yer almadı. Bu arada 7 Ağustos Çarşamba günü saat 17.30’da maçın oynanacağı Letna Stadyumu'nda son çalışmasını gerçekleştirecek olan bordo-mavililerde, antrenman öncesi teknik direktör Ünal Karaman ile sol bek oyuncusu Filip Novak’ın basın toplantısı düzenleyeceği belirtildi. 

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3’üncü ön eleme turu ilk maçında 8 Ağustos’ta deplasmanda Sparta Prag ile oynayacağı maç için Prag’a gitti. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde bugün saat 11.00’de basına kapalı olarak gerçekleştirdiği antrenmanla Trabzon’daki hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, saat 14.30'da özel uçakla karşılaşmanın oynanacağı Çek Cumhuriyeti'nin Prag şehrine hareket etti. Havalimanı’nda takımı karşılayan bir grup taraftar ise futbolcular ve teknik heyet ile fotoğraf çektirip başarı diledi.

 

Trabzonspor’un Prag kafilesinde; Uğurcan, Erce, Arda, Hosseini, Hüseyin, Campi, Ivanildo, Pereira, Kamil Ahmet, Novak, Sosa, Abdulkadir Parmak, Obi Mikel, Doğan, Ahmet Canbaz, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Avdijaj, Ekuban ve Sörloth olmak üzere toplam 20 oyuncu yer aldı. Sakatlıkları bulunan ve tedavileri devam eden Onazi, Yusuf Sarı, Abdurrahim Dursun ile Fıratcan, lisansı çıkmayan Salih Karvazlı’nın yanı sıra yeni transferlerden Andjusic, genç oyuncular Koray, Muhammet, Kerem, Cafer, Murat Cem, Behlül, Serkan, Ahmet Eren, Ahmet Taha ile Azat kafilede yer almadı. Bu arada 7 Ağustos Çarşamba günü saat 17.30’da maçın oynanacağı Letna Stadyumu'nda son çalışmasını gerçekleştirecek olan bordo-mavililerde, antrenman öncesi teknik direktör Ünal Karaman ile sol bek oyuncusu Filip Novak’ın basın toplantısı düzenleyeceği belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi