Trabzonspor penaltıyı kaçırınca işler terse döndü

Spor 23.09.2019 - 22:09, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1922+ kez okundu.
 

Trabzonspor penaltıyı kaçırınca işler terse döndü

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Sivasspor evinde Trabzonspor'u uzatmalarda bulduğu golle 2-1 mağlup etti ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Süper Lig'in 5. haftasında Sivasspor ile Trabzonspor karşı karşıya gelidi. Yeni 4 Eylül Stat'ında oynanan karşılaşmayı Sivaspor 2-1 kazandı. Trabzonspor 3. dakikada Avdijaj ile 1-0 öne geçerken, Sivasspor 41. dakikada Fernando ile bu gole karşılık verdi. İlk yarı 1-1 berabere tamamlandı. İkinci yarıda Trabzonspor, VAR incelemesi sonrasında 77. dakikada penaltı kazandı. Alexander Sörloth penaltı atışından yararlanamadı. 90+6'da Uğur Çiftçi sahneye çıktı skoru ilan etti ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu sonuçla Trabzonspor 6 puanda kalırken, Sivasspor ise puanını 8'e çıkardı. Demir Grup Sivasspor: Samassa, Goiano, Appindangoye, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Cofie (Dk. 38 Fernando), Erdoğan Yeşilyurt, Mert Hakan Yandaş, Emre Kılınç, Yatabare Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Pereira, Hosseini, Campi, Novak, Sosa, Obi Mikel, Avdijaj, Abdulkadir Parmak, Nwakaeme, Sörloth Goller: Dk. 3 Avdijaj (Trabzonspor), Dk. 41 Fernando (Demir Grup Sivasspor), Dk. 90+6 Uğur Çiftçi (Demir Grup Sivasspor) Sarı kart: Dk. 45+1 Campi (Trabzonspor) .

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Sivasspor evinde Trabzonspor'u uzatmalarda bulduğu golle 2-1 mağlup etti ve 3 puanı hanesine yazdırdı.


Süper Lig'in 5. haftasında Sivasspor ile Trabzonspor karşı karşıya gelidi. Yeni 4 Eylül Stat'ında oynanan karşılaşmayı Sivaspor 2-1 kazandı.


Trabzonspor 3. dakikada Avdijaj ile 1-0 öne geçerken, Sivasspor 41. dakikada Fernando ile bu gole karşılık verdi. İlk yarı 1-1 berabere tamamlandı.


İkinci yarıda Trabzonspor, VAR incelemesi sonrasında 77. dakikada penaltı kazandı. Alexander Sörloth penaltı atışından yararlanamadı.


90+6'da Uğur Çiftçi sahneye çıktı skoru ilan etti ve 3 puanı hanesine yazdırdı.


Bu sonuçla Trabzonspor 6 puanda kalırken, Sivasspor ise puanını 8'e çıkardı.


Demir Grup Sivasspor: Samassa, Goiano, Appindangoye, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Cofie (Dk. 38 Fernando), Erdoğan Yeşilyurt, Mert Hakan Yandaş, Emre Kılınç, Yatabare

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Pereira, Hosseini, Campi, Novak, Sosa, Obi Mikel, Avdijaj, Abdulkadir Parmak, Nwakaeme, Sörloth

Goller: Dk. 3 Avdijaj (Trabzonspor), Dk. 41 Fernando (Demir Grup Sivasspor), Dk. 90+6 Uğur Çiftçi (Demir Grup Sivasspor)

Sarı kart: Dk. 45+1 Campi (Trabzonspor)

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi