Trabzonspor, ilk etap kamp çalışmalarını tamamladı

Spor 17.07.2019 - 12:57, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1796+ kez okundu.
 

Trabzonspor, ilk etap kamp çalışmalarını tamamladı

Spor Toto Süper Lig 2019-20 Cemil Usta sezonu hazırlıkları kapsamında Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde kamp çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, bugün yaptığı antrenmanla birinci etap çalışmalarını tamamladı. Teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde 10:00’da yapılan birinci etap kamp çalışmalarının son antrenmanında futbolcular iki grup halinde çalıştılar.   Birinci gruptaki oyuncuları toparlanma, ikinci gruptaki oyuncular ise dayanıklılık esaslı yüksek şiddetli koşular yaptı. İki gün izin yapacak olan ve ardından 20 Temmuz Cumartesi günü Avusturya’ya gidecek olan bordo-mavililer, yeni sezon öncesi ikinci hazırlık kampını 10 gün süreyle Avusturya’nın Linz şehrinde sürdürecek. 

Spor Toto Süper Lig 2019-20 Cemil Usta sezonu hazırlıkları kapsamında Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde kamp çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, bugün yaptığı antrenmanla birinci etap çalışmalarını tamamladı. Teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde 10:00’da yapılan birinci etap kamp çalışmalarının son antrenmanında futbolcular iki grup halinde çalıştılar.

 

Birinci gruptaki oyuncuları toparlanma, ikinci gruptaki oyuncular ise dayanıklılık esaslı yüksek şiddetli koşular yaptı. İki gün izin yapacak olan ve ardından 20 Temmuz Cumartesi günü Avusturya’ya gidecek olan bordo-mavililer, yeni sezon öncesi ikinci hazırlık kampını 10 gün süreyle Avusturya’nın Linz şehrinde sürdürecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi