Trabzonspor’dan Sosa, Pereira ve Onazi açıklaması

Spor 14.05.2019 - 18:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2292+ kez okundu.
 

Trabzonspor’dan Sosa, Pereira ve Onazi açıklaması

Trabzonspor Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven; Jose Sosa, Joao Pereira ve Ogenyi Onazi'nin sağlık durumlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.   Konyaspor maçının son bölümünde sağ ön uyluk bölgesinde meydana gelen ağrı nedeniyle oyundan çıkan Jose Sosa'nın bugün yapılan fizik muayene ve çekilen MR sonucunda kas yaralanması tespit edilmediğini belirten Güven, "Sporcumuz bugün koruma amaçlı salonda çalışacaktır" dedi. Joao Pereira ve Ogenyi Onazi’nin sağlık durumlarıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Güven, “Sol uyluk arka kas grubunda (hamstring) yaralanma bulunan Joao Pereira'nın tedavisi tamamlandı. Oyuncumuz bugün takımla birlikte çalışmalara başlayacak.   Sağ aşil bölgesindeki enfeksiyon nedeniyle iki hafta önce ameliyat olan Ogenyi Onazi’nin ise rehabilitasyonu devam etmektedir. Bunun yanında yarasının iyileşmesi için hiperbarik oksijen tedavisi almaktadır” ifadelerine yer verdi.

Trabzonspor Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven; Jose Sosa, Joao Pereira ve Ogenyi Onazi'nin sağlık durumlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Konyaspor maçının son bölümünde sağ ön uyluk bölgesinde meydana gelen ağrı nedeniyle oyundan çıkan Jose Sosa'nın bugün yapılan fizik muayene ve çekilen MR sonucunda kas yaralanması tespit edilmediğini belirten Güven, "Sporcumuz bugün koruma amaçlı salonda çalışacaktır" dedi. Joao Pereira ve Ogenyi Onazi’nin sağlık durumlarıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Güven, “Sol uyluk arka kas grubunda (hamstring) yaralanma bulunan Joao Pereira'nın tedavisi tamamlandı. Oyuncumuz bugün takımla birlikte çalışmalara başlayacak.

 

Sağ aşil bölgesindeki enfeksiyon nedeniyle iki hafta önce ameliyat olan Ogenyi Onazi’nin ise rehabilitasyonu devam etmektedir. Bunun yanında yarasının iyileşmesi için hiperbarik oksijen tedavisi almaktadır” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi