Trabzonspor'da kadro toplanıyor

Spor 11.07.2019 - 16:42, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1893+ kez okundu.
 

Trabzonspor'da kadro toplanıyor

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı çalışmalarla sürdüren Trabzonspor'da, izinli oyuncuların büyük bölümü kampa dahil oldu. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde yapılan günün ilk antrenmanında oyuncular iki grup halinde çalıştı. Birinci gruptaki oyuncular kuvvet çalışmaları gerçekleştirirken, ikinci gruptaki oyuncular fizyolojik ve performans testinden geçtiler.   Bordo-mavili takımın çalışmasında Filip Novak yer alırken, öğleden sonra ise izin yapan milli oyuncular Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, Hüseyin Türkmen ve Uğurcan Çakır kampa dahil oldu. Trabzonspor'da eksik olarak ülkesinin milli takımında görev alan Obi Mikel, izinli olan Zargo Toure ve Caleb Ekuban bulunurken, sakatlıkları süren Majid Hosseini, Mert Kurt ve Cafer Tosun da çalışmalarına salonda devam ediyor. Onazi'nin ise tedavisi sürüyor.

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı çalışmalarla sürdüren Trabzonspor'da, izinli oyuncuların büyük bölümü kampa dahil oldu. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde yapılan günün ilk antrenmanında oyuncular iki grup halinde çalıştı. Birinci gruptaki oyuncular kuvvet çalışmaları gerçekleştirirken, ikinci gruptaki oyuncular fizyolojik ve performans testinden geçtiler.

 

Bordo-mavili takımın çalışmasında Filip Novak yer alırken, öğleden sonra ise izin yapan milli oyuncular Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, Hüseyin Türkmen ve Uğurcan Çakır kampa dahil oldu. Trabzonspor'da eksik olarak ülkesinin milli takımında görev alan Obi Mikel, izinli olan Zargo Toure ve Caleb Ekuban bulunurken, sakatlıkları süren Majid Hosseini, Mert Kurt ve Cafer Tosun da çalışmalarına salonda devam ediyor. Onazi'nin ise tedavisi sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi