Trabzonlu olması yetiyor. Parti ayrımı yok.

19.04.2019 - 20:25, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2252+ kez okundu.
 

Trabzonlu olması yetiyor. Parti ayrımı yok.

İstanbul’da CHP’nin Trabzonlu adayı Ekrem İmamoğlu’nun kazanarak Başkanlık Makamına oturmasını yorumlayan Aydın, "Kazandı adam mis gibi oturdu yerine. Trabzonspor’da yöneticilik yapmış. Bizim evladımız. Ona sahip çıkmak gibi bir görevimiz var” dedi.  Trabzon’a artık neden sık gelmediği sorusuna Aydın, "Ben hayatımın en zor dönemini geçirdim. Aşağı yukarı 1,5 yıldan beri ne tatil yapabildim, ne bir yere gidebildim. Kendime zaman ayıramadım. Dolayısıyla fedakarlık yapılacaksa önce memleketten yapılır” ifadelerini kullandı.  İYİ Parti’nin bulunduğu noktadan memnun olup olmadığı sorusuna Aydın, "Suanda Türkiye’nin temel aksını değiştirdik. İYİ Parti olmasaydı, bunlar olur muydu? İstanbul’da sayın İmamoğlu 14 bin oyla kazandı. Biz İstanbul’da 700 bin oy aldı. Ankara’da 125 bin oyla kazandı Mansur Yavaş, bizim Ankara oyumuz 430 bin. Diğer büyükşehirlerde aynı durum var. İYİ Parti’nin kurulmuş olması suanda AK Parti’nin kalbi gibi görceğimiz bütün belediyelerin elinden çıkmasını sağladı. Yeni bir oyun kuruldu. Trabzon’da mitingide güzeldi. Türkiye’de bir denge kuruldu…” diye konuştu.  Aydın, sözlerine şu şekilde devam etti: Herkes kendi görevini yapsın. Suanda iyi parti fonksiyon icra edebilen bir parti haline geldi. Yeni olmasına rağmen ne yaptığını bilen, en azından planı olan olayları ön görüleriyle plana dönüştürebilen adım atıldı. Kurulmuş olan ittifaklar yapılmış işler İYİ Parti’nin ciddi organizasyonu olmuştur. Bende içinde yer aldım. Sonuçta alındı. Bunun da Türkiye’nin hayrına olacağını düşünüyorum”  İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs ile ilgili mini bir yorumda da bulunan Aydın, "Hüseyin hoca maşallah.. Arada nazar boncuğu takıyorum ona…” dedi.  (61SAAT)

İstanbul’da CHP’nin Trabzonlu adayı Ekrem İmamoğlu’nun kazanarak Başkanlık Makamına oturmasını yorumlayan Aydın, "Kazandı adam mis gibi oturdu yerine.


Trabzonspor’da yöneticilik yapmış. Bizim evladımız. Ona sahip çıkmak gibi bir görevimiz var” dedi. 


Trabzon’a artık neden sık gelmediği sorusuna Aydın, "Ben hayatımın en zor dönemini geçirdim. Aşağı yukarı 1,5 yıldan beri ne tatil yapabildim, ne bir yere gidebildim. Kendime zaman ayıramadım. Dolayısıyla fedakarlık yapılacaksa önce memleketten yapılır” ifadelerini kullandı. 


İYİ Parti’nin bulunduğu noktadan memnun olup olmadığı sorusuna Aydın, "Suanda Türkiye’nin temel aksını değiştirdik. İYİ Parti olmasaydı, bunlar olur muydu? İstanbul’da sayın İmamoğlu 14 bin oyla kazandı. Biz İstanbul’da 700 bin oy aldı. Ankara’da 125 bin oyla kazandı Mansur Yavaş, bizim Ankara oyumuz 430 bin. Diğer büyükşehirlerde aynı durum var.


İYİ Parti’nin kurulmuş olması suanda AK Parti’nin kalbi gibi görceğimiz bütün belediyelerin elinden çıkmasını sağladı. Yeni bir oyun kuruldu. Trabzon’da mitingide güzeldi. Türkiye’de bir denge kuruldu…” diye konuştu. 


Aydın, sözlerine şu şekilde devam etti: Herkes kendi görevini yapsın. Suanda iyi parti fonksiyon icra edebilen bir parti haline geldi. Yeni olmasına rağmen ne yaptığını bilen, en azından planı olan olayları ön görüleriyle plana dönüştürebilen adım atıldı. Kurulmuş olan ittifaklar yapılmış işler İYİ Parti’nin ciddi organizasyonu olmuştur. Bende içinde yer aldım. Sonuçta alındı. Bunun da Türkiye’nin hayrına olacağını düşünüyorum”  İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs ile ilgili mini bir yorumda da bulunan Aydın, "Hüseyin hoca maşallah.. Arada nazar boncuğu takıyorum ona…” dedi. 



(61SAAT)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi