Trabzon yerel basını: AEK Sümela’ya ziyarete gelecek

Spor 23.08.2019 - 13:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2349+ kez okundu.
 

Trabzon yerel basını: AEK Sümela’ya ziyarete gelecek

Trabzon yerel basını, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Yunanistan ekibi AEK’i 3-1 mağlup ederek tur için avantajlı skor elde eden Trabzonspor’dan ve bu maçta 3 gol atan Ekuban’dan övgüyle bahsederken, AEK için ise, "AEK Sümela’ya ziyarete gelecek" yorumunu yaptı. Taka gazetesi, “AEK Sümela’ya ziyarete gelecek!”, “Trabzonspor, Atina deplasmanında hattrick yapan Ekuban’ın golleriyle fırtına gibi esti, turun kapısını araladı” ifadelerini kullandı.   Karadeniz gazetesi, “Yalnız Türkiye değil, Avrupa sana kurban Ekuban”, “Fırtına Atina’da bir destan daha yazdı” yorumunda bulundu. Sonnokta gazetesi, “Bundan sonra senin adın Ekuban Mehmet”, “AEK’yı 3 golle dağıttı, tur kapısını aralattı. Yunan’a bir ders daha vererek tarihi bir zafere imza attı” başlıklarını kullandı. Günebakış gazetesi, “Avrupa, Avrupa duy sesimizi, işte bu Trabzon’un ayak sesleri”, “Ekuban, Yunanistan’da Fırtına kopardı” ifadelerine yer verdi. Kuzey Ekspres gazetesi, “Atina'da Ekuban fırtınası”, “Bordo-mavililer AEK'yı dağıttı, Ekuban şov yaptı" yorumunu yaptı. 

Trabzon yerel basını, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Yunanistan ekibi AEK’i 3-1 mağlup ederek tur için avantajlı skor elde eden Trabzonspor’dan ve bu maçta 3 gol atan Ekuban’dan övgüyle bahsederken, AEK için ise, "AEK Sümela’ya ziyarete gelecek" yorumunu yaptı. Taka gazetesi, “AEK Sümela’ya ziyarete gelecek!”, “Trabzonspor, Atina deplasmanında hattrick yapan Ekuban’ın golleriyle fırtına gibi esti, turun kapısını araladı” ifadelerini kullandı.

 

Karadeniz gazetesi, “Yalnız Türkiye değil, Avrupa sana kurban Ekuban”, “Fırtına Atina’da bir destan daha yazdı” yorumunda bulundu. Sonnokta gazetesi, “Bundan sonra senin adın Ekuban Mehmet”, “AEK’yı 3 golle dağıttı, tur kapısını aralattı. Yunan’a bir ders daha vererek tarihi bir zafere imza attı” başlıklarını kullandı. Günebakış gazetesi, “Avrupa, Avrupa duy sesimizi, işte bu Trabzon’un ayak sesleri”, “Ekuban, Yunanistan’da Fırtına kopardı” ifadelerine yer verdi. Kuzey Ekspres gazetesi, “Atina'da Ekuban fırtınası”, “Bordo-mavililer AEK'yı dağıttı, Ekuban şov yaptı" yorumunu yaptı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi