Trabzon’daki özel güvenlikçiler de biraz sıkıntı var.

Spor 04.03.2020 - 17:11, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2161+ kez okundu.
 

Trabzon’daki özel güvenlikçiler de biraz sıkıntı var.

Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Trabzonspor maçının ardından Trabzon Havalimanı’nda yaşadığı gerginlikle ilgili konuştu. Kartal, güvenlik görevlisi tarafından X-Ray’den ikinci kez geçirilmek istenince “Sen benim kim olduğumu biliyor musun? İstersen pantolonumu da çıkarayım” ifadelerini kullanmıştı. Kartal o gün yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu.  Özellikle bize mi yapıyorlar bilemiyorum. Emniyet Müdürümüz ve Valimiz konuyu çözdü. Ben çok sık havalimanını kullanıyorum. Özellikle bize çok sıkıntı yaşatıyorlar. Mesela ayakkabı çıkartıyorlar, ikinci kez Xray’den geçirmek istiyorlar. Son yaşanan olayda ise çantamı ikinci kez Xray’den geçirmeme rağmen bir kez daha XRay’den geçirmem istendi. Dedim ki “ben Rizespor başkanıyım, aç bak içinde bir şey yok” ama maalesef özel güvenlik “Hayır bir daha geçeceksiniz” dedi.  Ben de “ Sayın Ağaoğlu başkan buradan geçerken de böyle mi yapıyorsunuz” dedim. O da “Hayır onun başımızın üstünde yeri var” dedi.  Bu şekilde söyleyince arkadaşlarımız tepki gösterdi. Bu aşamaya gelmesini istemezdim. Burada bir özel güvenlikçinin yaptığını tüm Trabzon’a veya özel güvenlikçilere yüklememek lazım. Biraz daha dikkat etsel daha güzel olur.  Sadece ben kulüp başkanı olarak değil diğer vatandaşlara da dikkat ediyorum. Tüm havalimanlarını gidiyoruz ama Trabzon’daki özel güvenlikçiler de biraz sıkıntı var. Orada bir anket yapın yolcuların yüzde doksanı memnun değil, inşallah düzeltirler    

Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Trabzonspor maçının ardından Trabzon Havalimanı’nda yaşadığı gerginlikle ilgili konuştu.


Kartal, güvenlik görevlisi tarafından X-Ray’den ikinci kez geçirilmek istenince “Sen benim kim olduğumu biliyor musun? İstersen pantolonumu da çıkarayım” ifadelerini kullanmıştı.


Kartal o gün yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu. 


Özellikle bize mi yapıyorlar bilemiyorum. Emniyet Müdürümüz ve Valimiz konuyu çözdü. Ben çok sık havalimanını kullanıyorum. Özellikle bize çok sıkıntı yaşatıyorlar. Mesela ayakkabı çıkartıyorlar, ikinci kez Xray’den geçirmek istiyorlar. Son yaşanan olayda ise çantamı ikinci kez Xray’den geçirmeme rağmen bir kez daha XRay’den geçirmem istendi. Dedim ki “ben Rizespor başkanıyım, aç bak içinde bir şey yok” ama maalesef özel güvenlik “Hayır bir daha geçeceksiniz” dedi.  Ben de “ Sayın Ağaoğlu başkan buradan geçerken de böyle mi yapıyorsunuz” dedim. O da “Hayır onun başımızın üstünde yeri var” dedi.  Bu şekilde söyleyince arkadaşlarımız tepki gösterdi. Bu aşamaya gelmesini istemezdim. Burada bir özel güvenlikçinin yaptığını tüm Trabzon’a veya özel güvenlikçilere yüklememek lazım. Biraz daha dikkat etsel daha güzel olur.  Sadece ben kulüp başkanı olarak değil diğer vatandaşlara da dikkat ediyorum. Tüm havalimanlarını gidiyoruz ama Trabzon’daki özel güvenlikçiler de biraz sıkıntı var. Orada bir anket yapın yolcuların yüzde doksanı memnun değil, inşallah düzeltirler

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi