Tokatlı minik öğrencilerden örnek davranış

Karadeniz 04.11.2019 - 09:15, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2561+ kez okundu.
 

Tokatlı minik öğrencilerden örnek davranış

TOKAT Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulamalı Anaokulu öğrencileri, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere hazırladıkları gıda kolilerini Kızılay Tokat Şubesi'ne teslim etti. Tokat Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulamalı Anaokulu öğrencileri, Kızılay Haftası olması nedeniyle, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere gıda kolisi hazırladı.   Öğrenciler, öğretmenleri ile birlikte hazırladıkları gıda kolilerini Türk Kızılay Tokat Şube Başkanlığına teslim etti. Öğrencilere duyarlılıklarından dolayı teşekkür eden Türk Kızılay Tokat Şube Başkanı Fahri Delen, "Kızılay Tokat yönetimi olarak Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine sunum yaparken, Genç Kızılay yönetiminden arkadaşlarımız da Uygulamalı Anaokulu öğrencileriyle etkinlikler yapıp, onlarla oyunlar oynuyorlardı. Etkinliklerin sonunda anaokulu öğrencileri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere hazırladıkları gıda kolilerini bize teslim ettiler. Miniklerin bu kocaman davranışı bizi çok duygulandırdı ve geleceğe dair ümitlerimizi bir kez daha yeşertti. Milletimizin 7'den 70'e ne kadar cömert ve hayırsever olduğunu her gün onlarca örnekle yaşıyoruz" dedi. 

TOKAT Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulamalı Anaokulu öğrencileri, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere hazırladıkları gıda kolilerini Kızılay Tokat Şubesi'ne teslim etti. Tokat Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulamalı Anaokulu öğrencileri, Kızılay Haftası olması nedeniyle, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere gıda kolisi hazırladı.

 

Öğrenciler, öğretmenleri ile birlikte hazırladıkları gıda kolilerini Türk Kızılay Tokat Şube Başkanlığına teslim etti. Öğrencilere duyarlılıklarından dolayı teşekkür eden Türk Kızılay Tokat Şube Başkanı Fahri Delen, "Kızılay Tokat yönetimi olarak Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine sunum yaparken, Genç Kızılay yönetiminden arkadaşlarımız da Uygulamalı Anaokulu öğrencileriyle etkinlikler yapıp, onlarla oyunlar oynuyorlardı. Etkinliklerin sonunda anaokulu öğrencileri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere hazırladıkları gıda kolilerini bize teslim ettiler. Miniklerin bu kocaman davranışı bizi çok duygulandırdı ve geleceğe dair ümitlerimizi bir kez daha yeşertti. Milletimizin 7'den 70'e ne kadar cömert ve hayırsever olduğunu her gün onlarca örnekle yaşıyoruz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi