Tokat TSO'dan öğrencilere kaban yardımı 

Karadeniz 25.11.2019 - 16:15, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2025+ kez okundu.
 

Tokat TSO'dan öğrencilere kaban yardımı 

TOKAT Ticaret Sanayi Odası Başkanı Ali Çelik,  ihtiyaç sahibi öğrenciler için adlıkları 808 kabanı İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali'ye teslim etti.    Tokat Ticaret Sanayi Odası merkez ile birlikte Almus ve Reşadiye’de bulunan ilk ve orta okullarıyla irtibata geçerek 29 okulda eğitem gören ihtiyaç sahibi 808 öğrenciye kaban dağıtımı yaptı. Kabanlar, Tokat Ticaret Sanayi Odası Yönetimi tarafından İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali'ye teslim edildi. Kız ve erkek olmak üzere farklı dikimlerdeki 808 kaban, ihtiyaç sahibi öğrencilerin bedenlerine göre özel olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin katkılarıyla temin edildi. Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali'nin makamında gerçekleşen teslim törenine Tokat Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çelik, Tokat Ticaret Sanayi Odası Meclis Başkanı Dursun Sansar, Tokat Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Sinan Gökçe ve Selahattin Giden, Yönetim Kurulu Üyeleri Naci Altın ve Gökhan Muratdağı ile Genel Sekreter Sinan Ardil katıldı.

TOKAT Ticaret Sanayi Odası Başkanı Ali Çelik,  ihtiyaç sahibi öğrenciler için adlıkları 808 kabanı İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali'ye teslim etti. 

 

Tokat Ticaret Sanayi Odası merkez ile birlikte Almus ve Reşadiye’de bulunan ilk ve orta okullarıyla irtibata geçerek 29 okulda eğitem gören ihtiyaç sahibi 808 öğrenciye kaban dağıtımı yaptı. Kabanlar, Tokat Ticaret Sanayi Odası Yönetimi tarafından İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali'ye teslim edildi. Kız ve erkek olmak üzere farklı dikimlerdeki 808 kaban, ihtiyaç sahibi öğrencilerin bedenlerine göre özel olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin katkılarıyla temin edildi. Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali'nin makamında gerçekleşen teslim törenine Tokat Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çelik, Tokat Ticaret Sanayi Odası Meclis Başkanı Dursun Sansar, Tokat Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Sinan Gökçe ve Selahattin Giden, Yönetim Kurulu Üyeleri Naci Altın ve Gökhan Muratdağı ile Genel Sekreter Sinan Ardil katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi