Tokat'ta OSB müteşebbis heyeti toplandı

Karadeniz 25.05.2019 - 16:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2756+ kez okundu.
 

Tokat'ta OSB müteşebbis heyeti toplandı

TOKAT Organize Sanayi Bölgesi(OSB) Müteşebbis Heyeti toplantısı Vali Ozan Balcı başkanlığında yapıldı. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda OSB'nin üretim durumundaki artış ve azalışlar, yatırım çalışmaları, fabrika sayısı ve istihdamın arttırılması için planlanan çalışmalar, işletmelerin faaliyet durumları değerlendirildi. Toplantıya Vali Ozan Balcı, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Çelik, İl Genel Meclis Başkanı Erol Duyum ve OSB müteşebbis heyeti katıldı.                        OSB’de üretim arttırmak ve yatırımcıları çekmek için gerekli çalışmaların yapılmasının önemini belirten Vali Ozan Balcı, ''Milletimizi zenginleştirmek bizim ilk görevlerimizdendir. Tokat insanının aşına, işine katkı sağlayacak her işe varım. İşçi ve üretim arttırılacak ise yapılacak çalışmalara tam destek vereceğim. Tokat’a artı değer katan her işi destekleyeceğimi belirtmek isterim. Tokat’ın esnafının, işçisinin, çiftçisinin cebine para girmesi lazım. Bu yüzden bizim onlar için daha fazla olanak yaratmamız ve onları yüreklendirecek çalışmalar sunmamız gerekiyor. Üretenin yanındayız, sanayici ve Tokatlı vatandaşlarımızın dostuyuz. Fabrika kuracak olanların her zaman tam destekçisi olacağız. Tokat OSB oldukça önemlidir. Alın teri ve emeği ile yükseldi. Tokat’ın geleceğini ilgilendiren her şey bizleri de ilgilendirir. 1500 istihdamı hedefliyoruz'' dedi. 

TOKAT Organize Sanayi Bölgesi(OSB) Müteşebbis Heyeti toplantısı Vali Ozan Balcı başkanlığında yapıldı. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda OSB'nin üretim durumundaki artış ve azalışlar, yatırım çalışmaları, fabrika sayısı ve istihdamın arttırılması için planlanan çalışmalar, işletmelerin faaliyet durumları değerlendirildi. Toplantıya Vali Ozan Balcı, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Çelik, İl Genel Meclis Başkanı Erol Duyum ve OSB müteşebbis heyeti katıldı.                     

 

OSB’de üretim arttırmak ve yatırımcıları çekmek için gerekli çalışmaların yapılmasının önemini belirten Vali Ozan Balcı, ''Milletimizi zenginleştirmek bizim ilk görevlerimizdendir. Tokat insanının aşına, işine katkı sağlayacak her işe varım. İşçi ve üretim arttırılacak ise yapılacak çalışmalara tam destek vereceğim. Tokat’a artı değer katan her işi destekleyeceğimi belirtmek isterim. Tokat’ın esnafının, işçisinin, çiftçisinin cebine para girmesi lazım. Bu yüzden bizim onlar için daha fazla olanak yaratmamız ve onları yüreklendirecek çalışmalar sunmamız gerekiyor. Üretenin yanındayız, sanayici ve Tokatlı vatandaşlarımızın dostuyuz. Fabrika kuracak olanların her zaman tam destekçisi olacağız. Tokat OSB oldukça önemlidir. Alın teri ve emeği ile yükseldi. Tokat’ın geleceğini ilgilendiren her şey bizleri de ilgilendirir. 1500 istihdamı hedefliyoruz'' dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi