Tokat'ta öğrenciler karne heyecanı yaşadı

Karadeniz 14.06.2019 - 11:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2098+ kez okundu.
 

Tokat'ta öğrenciler karne heyecanı yaşadı

TOKAT’ta Eğitim-öğretim yılının sona ermesi ile birlikte il genelinde 111 bin öğrenci karne aldı. Tokat Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, Fahriye Arat İmam Hatip Ortaokulu'nda öğencilere karnelerini dağıttı. Karnelerini alan öğrenciler sevinçlerini arkadaşları ve aileleri ile paylaştı. 111 bin öğrencinin bugün karne aldığını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, "Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum. Tatil boyunca keyifli zaman geçirmeleri için bakanlığımız güzel bir etkinlikler planlamış.   Bu etkinlikler hem bakanlığın sitesinden hem de İl Milli Eğitim Müdürlüğü sitesinden öğrencilerimize duyuruldu. Öğrencilerimiz o etkinlikleri gerçekleştirdiklerinde keyif alacakları bir tatil geçirecekler. Yaz tatili boyunca bizlerde okullarımızda farklı kurslar düzenledik. Çocuklarımızın hem öğrendiklerini hem de sosyal kültürel sportif yeteneklerinin gelişmeleri için onlara farklı farklı kurslar açtık. Tüm öğrencilerimizi kurslarımıza bekliyoruz" dedi.  

TOKAT’ta Eğitim-öğretim yılının sona ermesi ile birlikte il genelinde 111 bin öğrenci karne aldı. Tokat Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, Fahriye Arat İmam Hatip Ortaokulu'nda öğencilere karnelerini dağıttı. Karnelerini alan öğrenciler sevinçlerini arkadaşları ve aileleri ile paylaştı. 111 bin öğrencinin bugün karne aldığını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, "Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum. Tatil boyunca keyifli zaman geçirmeleri için bakanlığımız güzel bir etkinlikler planlamış.

 

Bu etkinlikler hem bakanlığın sitesinden hem de İl Milli Eğitim Müdürlüğü sitesinden öğrencilerimize duyuruldu. Öğrencilerimiz o etkinlikleri gerçekleştirdiklerinde keyif alacakları bir tatil geçirecekler. Yaz tatili boyunca bizlerde okullarımızda farklı kurslar düzenledik. Çocuklarımızın hem öğrendiklerini hem de sosyal kültürel sportif yeteneklerinin gelişmeleri için onlara farklı farklı kurslar açtık. Tüm öğrencilerimizi kurslarımıza bekliyoruz" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi