Tokat'ta mülteci çocuklarından müzik dinletisi 

Eğitim 22.05.2019 - 14:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1516+ kez okundu.
 

Tokat'ta mülteci çocuklarından müzik dinletisi 

TOKAT İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan  ''Vatanım Türkiye, Evim Tokat" projesi kapsamında mülteci çocuklara iftar öncesi müzik dinletisi programı düzenlendi.  Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje kapsamında Atatürk Anadolu Lisesi konferans salonunda program düzenledi.    Programa Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, Proje Koordinatörü Ebru Alpay ve davetliler katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mülteci politikasının kendileri için vazgeçilmez bir görev olduğunu ifade eden Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, ''Vatanım Türkiye, Evim Tokat projesi kapsamında, şehrimizde misafir ettiğimiz mülteci aileler ve öğrenci kardeşlerimiz ile bir araya geldik. Kadim şehrimiz Tokat her zaman kucaklayıcı olmuş ve misafirperverliği ile örnek olmuştur. Kapımız ve gönlümüz her zaman kendilerine açıktır. Böylesine önemli bir projeye emek veren herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi. Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali ise Türkiye'nin mültecileri kucaklayan bir ülke olduğuna vurgu yaparak ''Yabancı uyruklu mülteci öğrencilerin yaşadıkları şehirde yarınlara güvenle bakmaları için hazırladığımız 'Vatanım Türkiye, Evim Tokat' projesi ile onların mutluluğuna ortak olmak istiyoruz" diye konuştu. Proje Koordinatörü Ebru Alpay'ın sunumunun ardından mülteci öğrencilerden oluşan koro müzik dinletisi sundu. Çocuklar kendi dillerinde ve Türkçe şarkılar söyledi.

TOKAT İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan  ''Vatanım Türkiye, Evim Tokat" projesi kapsamında mülteci çocuklara iftar öncesi müzik dinletisi programı düzenlendi.  Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje kapsamında Atatürk Anadolu Lisesi konferans salonunda program düzenledi. 

 

Programa Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, Proje Koordinatörü Ebru Alpay ve davetliler katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mülteci politikasının kendileri için vazgeçilmez bir görev olduğunu ifade eden Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, ''Vatanım Türkiye, Evim Tokat projesi kapsamında, şehrimizde misafir ettiğimiz mülteci aileler ve öğrenci kardeşlerimiz ile bir araya geldik. Kadim şehrimiz Tokat her zaman kucaklayıcı olmuş ve misafirperverliği ile örnek olmuştur. Kapımız ve gönlümüz her zaman kendilerine açıktır. Böylesine önemli bir projeye emek veren herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi. Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali ise Türkiye'nin mültecileri kucaklayan bir ülke olduğuna vurgu yaparak ''Yabancı uyruklu mülteci öğrencilerin yaşadıkları şehirde yarınlara güvenle bakmaları için hazırladığımız 'Vatanım Türkiye, Evim Tokat' projesi ile onların mutluluğuna ortak olmak istiyoruz" diye konuştu. Proje Koordinatörü Ebru Alpay'ın sunumunun ardından mülteci öğrencilerden oluşan koro müzik dinletisi sundu. Çocuklar kendi dillerinde ve Türkçe şarkılar söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi