Tokat'ta kaldırım işgaline karşı kampanya

Karadeniz 24.02.2020 - 18:45, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2689+ kez okundu.
 

Tokat'ta kaldırım işgaline karşı kampanya

TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği  Başkanı Fehmi Çankaya ile birlikte esnafları ziyaret etti. Başkan Eroğlu, Tokat'ı örnek, kaliteli ve imrenilecek bir kent haline getirmek amacıyla, şehrin aynası olan kaldırımların işgallerine karşı kampanya başlatıldığını açıkladı. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu,  esnaf dernekleri temsilcileri ile birlikte kent merkezinde bulunan esnafları ziyaret etti. Başkan Eroğlu ve esnaf dernekleri temsilcileri esnaflara hayırlı işler dileyerek, kaldırım işgallerine karşı kampanya başlatıklarını ve esnaflardan da duyarlı olmalarını istedi. Ziyaretler sırasında Tokat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli ise esnaflara kaldırım işgali ile ilgili bildiri dağıttı. Bir çok şehrin önemli sorunlarından bir tanesinin kaldırım işgali olduğunu ifade eden Başkan Eroğlu, "Tokat’ta zaman zaman bu tip konularda bizler de vatandaşlarımızdan gelen talep doğrultusunda buna göre işlemler yapıyoruz. Bunu yaparken de esnaf kardeşlerimize bunu güzellikle anlatmak için bu tip çalışmalar yapıyoruz. Özellikle gerek seçimden önce ve seçim sonrasında halkımızı gezdiğimizde en yoğun talep aldığımız konuların başında da kaldırım işgali konusu geliyordu. Şunu belirtmek isterim ki esnaf bizim başımızın tacı. Esnaflarımızın bizim Tokat’taki paydaşlarımızın başında gelmekte. Şehrimizi eğer büyütüp geliştireceksek bunu ancak esnafımızla yapabiliriz. Ben buna inanan bir insanım. Onun için de esnafımızın her zaman bizim kalbimizde ve şehrimizde önemli bir yeri vardır. Bu noktada biz de değerli esnaf kardeşlerimize bunları söylemeyi arzu ediyoruz. Onlara şehrimizin hepimizin olduğunu, bu şehirde herkesin yaşadığını, bu şehirdeki insanların herhangi bir konuyla alakalı bir rahatsızlığı olmuşsa bu konuyu hep beraber çözeceğimizi anlatacağız. Tokatımızın esnafı gereğini yapar. Bu anlamda hazırladığımız güzel bir broşürü de onlara takdim edeceğiz. Akabinde de onlardan bu konuyla alakalı bir özveri bekleyeceğiz ve yardım talep edeceğiz. İnşallah bu sorunu da birlikte çözeceğiz. Çünkü bizim sloganımız bu birlikte çözüyoruz, birlikte büyüyoruz. İnşallah bu konuyu da tüm hemşehrilerimizle beraber çözeceğimize inanıyorum" dedi.   ESNAF TEMSİLCİLERİNDEN KALDIRIM İŞGALİ ÇÖZÜMÜNE TAM DESTEK   Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği  Başkanı Fehmi Çankaya ise, "Tokat hepimizin. Hepimiz bu şehirde birlikte yaşıyoruz. Burada yaşıyorsak kirletmeyeceğiz, temizleyeceğiz, hep beraber düzenli ve tertemiz yaşayacağız. Burada ben esnaf ve sanatkarların temsilcisi olarak belediyemize yardımcı olacağımızın sözünü veriyorum. Çünkü esnafımız gani gönüllüdür. Esnafımız, başkanımızın da belirttiği gibi kesinlikle kural ve kanun dışı bir şey yapmaz. Esnaf ve sanatkarımız her zaman belediyemizin yanındadır. Kendileri belediyemize yardımcı olacaktır. Ben bu konuda onlar adına söz veriyorum. Birazdan da başkanımızla birlikte yürüyeceğiz, esnaflarımızı ziyaret edeceğiz. Bu sözü kendilerinden de alacağız" diye konuştu.  

TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği  Başkanı Fehmi Çankaya ile birlikte esnafları ziyaret etti. Başkan Eroğlu, Tokat'ı örnek, kaliteli ve imrenilecek bir kent haline getirmek amacıyla, şehrin aynası olan kaldırımların işgallerine karşı kampanya başlatıldığını açıkladı. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu,  esnaf dernekleri temsilcileri ile birlikte kent merkezinde bulunan esnafları ziyaret etti. Başkan Eroğlu ve esnaf dernekleri temsilcileri esnaflara hayırlı işler dileyerek, kaldırım işgallerine karşı kampanya başlatıklarını ve esnaflardan da duyarlı olmalarını istedi. Ziyaretler sırasında Tokat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli ise esnaflara kaldırım işgali ile ilgili bildiri dağıttı. Bir çok şehrin önemli sorunlarından bir tanesinin kaldırım işgali olduğunu ifade eden Başkan Eroğlu, "Tokat’ta zaman zaman bu tip konularda bizler de vatandaşlarımızdan gelen talep doğrultusunda buna göre işlemler yapıyoruz. Bunu yaparken de esnaf kardeşlerimize bunu güzellikle anlatmak için bu tip çalışmalar yapıyoruz. Özellikle gerek seçimden önce ve seçim sonrasında halkımızı gezdiğimizde en yoğun talep aldığımız konuların başında da kaldırım işgali konusu geliyordu. Şunu belirtmek isterim ki esnaf bizim başımızın tacı. Esnaflarımızın bizim Tokat’taki paydaşlarımızın başında gelmekte. Şehrimizi eğer büyütüp geliştireceksek bunu ancak esnafımızla yapabiliriz. Ben buna inanan bir insanım. Onun için de esnafımızın her zaman bizim kalbimizde ve şehrimizde önemli bir yeri vardır. Bu noktada biz de değerli esnaf kardeşlerimize bunları söylemeyi arzu ediyoruz. Onlara şehrimizin hepimizin olduğunu, bu şehirde herkesin yaşadığını, bu şehirdeki insanların herhangi bir konuyla alakalı bir rahatsızlığı olmuşsa bu konuyu hep beraber çözeceğimizi anlatacağız. Tokatımızın esnafı gereğini yapar. Bu anlamda hazırladığımız güzel bir broşürü de onlara takdim edeceğiz. Akabinde de onlardan bu konuyla alakalı bir özveri bekleyeceğiz ve yardım talep edeceğiz. İnşallah bu sorunu da birlikte çözeceğiz. Çünkü bizim sloganımız bu birlikte çözüyoruz, birlikte büyüyoruz. İnşallah bu konuyu da tüm hemşehrilerimizle beraber çözeceğimize inanıyorum" dedi.

 

ESNAF TEMSİLCİLERİNDEN KALDIRIM İŞGALİ ÇÖZÜMÜNE TAM DESTEK

 

Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği  Başkanı Fehmi Çankaya ise, "Tokat hepimizin. Hepimiz bu şehirde birlikte yaşıyoruz. Burada yaşıyorsak kirletmeyeceğiz, temizleyeceğiz, hep beraber düzenli ve tertemiz yaşayacağız. Burada ben esnaf ve sanatkarların temsilcisi olarak belediyemize yardımcı olacağımızın sözünü veriyorum. Çünkü esnafımız gani gönüllüdür. Esnafımız, başkanımızın da belirttiği gibi kesinlikle kural ve kanun dışı bir şey yapmaz. Esnaf ve sanatkarımız her zaman belediyemizin yanındadır. Kendileri belediyemize yardımcı olacaktır. Ben bu konuda onlar adına söz veriyorum. Birazdan da başkanımızla birlikte yürüyeceğiz, esnaflarımızı ziyaret edeceğiz. Bu sözü kendilerinden de alacağız" diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi