Tokat'ta kadın kooperatiflerine finansman ve öz sermaye desteği

Karadeniz 02.07.2020 - 15:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2113+ kez okundu.
 

Tokat'ta kadın kooperatiflerine finansman ve öz sermaye desteği

TOKAT Valiliği, 'Kadının Gücü Tokat’ın Gücü' sloganı ile  merkez ve ilçelerde kurulan 14 kadın kooperatifinin finansman ve öz sermayelerini sağlamak üzere Tarımsal Kırsal Destekleme Kurumuna (TKDK) yapılacak proje başvuruları düzenlenen toplantı ile değerlendirildi.   Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Vali Balcı, Tokat’ın kıymetli ürünlerini dijital ortamda, satış merkezlerinde Türkiye ve dünya insanıyla buluşturmayı hedefleyen projede yöresel ürünleri ve kadınların gücünün ön plana çıkarılacağını kaydetti.  Kadın Kooperatiflerinin finansman sorunlarının halledilerek en kısa zamanda üretici hale geçeceklerini belirten Vali  Balcı, "Bu sadece kadınlarımızın işlerini kolaylaştırmak onların önlerini açmak değil, aynı zamanda Tokat tarımına, üretimine yapılan bir katkıdır. Tokat’ın ekonomisine, esnafımıza, çiftçilerimize, üreticilerimize, kadınlarımıza büyük destek sağlayacağız. Kadının aklından, zekâsından, yetenek ve yetilerinden faydalanılmasını önemsiyoruz. Onların üretici gücünü önemsiyoruz. Kadının gücü Tokat’ın gücü. Biz kadınlarımızı destekleyeceğiz ve yalnız bırakmayacağız, işi birlikte yapacağız" diye konuştu. 

TOKAT Valiliği, 'Kadının Gücü Tokat’ın Gücü' sloganı ile  merkez ve ilçelerde kurulan 14 kadın kooperatifinin finansman ve öz sermayelerini sağlamak üzere Tarımsal Kırsal Destekleme Kurumuna (TKDK) yapılacak proje başvuruları düzenlenen toplantı ile değerlendirildi.

 

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Vali Balcı, Tokat’ın kıymetli ürünlerini dijital ortamda, satış merkezlerinde Türkiye ve dünya insanıyla buluşturmayı hedefleyen projede yöresel ürünleri ve kadınların gücünün ön plana çıkarılacağını kaydetti.  Kadın Kooperatiflerinin finansman sorunlarının halledilerek en kısa zamanda üretici hale geçeceklerini belirten Vali  Balcı, "Bu sadece kadınlarımızın işlerini kolaylaştırmak onların önlerini açmak değil, aynı zamanda Tokat tarımına, üretimine yapılan bir katkıdır. Tokat’ın ekonomisine, esnafımıza, çiftçilerimize, üreticilerimize, kadınlarımıza büyük destek sağlayacağız. Kadının aklından, zekâsından, yetenek ve yetilerinden faydalanılmasını önemsiyoruz. Onların üretici gücünü önemsiyoruz. Kadının gücü Tokat’ın gücü. Biz kadınlarımızı destekleyeceğiz ve yalnız bırakmayacağız, işi birlikte yapacağız" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi