Tokat'ta kaçak ekilen 114 kök haşhaş bitkisi ele geçirildi

Karadeniz 19.06.2019 - 11:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3027+ kez okundu.
 

Tokat'ta kaçak ekilen 114 kök haşhaş bitkisi ele geçirildi

TOKAT'ta jandarmanın düzenlediği operasyonda, yasa dışı olarak ekilen 144 kök haşhaş bitkisi ele geçirilerek imha edildi. Tokat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri merkeze bağlı Tahtoba köyünde bir vatandaşın kendi arazisine yasa dışı haşhaş bitkisi ekimi yaptığı bilgisini aldı.   Operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, arazide ekili 144 kök haşhaş bitkisi ele geçirdi. Gözaltına alınan 1 kişi işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Ele geçirilen haşhaş bitkileri ise imha edildi. 

TOKAT'ta jandarmanın düzenlediği operasyonda, yasa dışı olarak ekilen 144 kök haşhaş bitkisi ele geçirilerek imha edildi. Tokat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri merkeze bağlı Tahtoba köyünde bir vatandaşın kendi arazisine yasa dışı haşhaş bitkisi ekimi yaptığı bilgisini aldı.

 

Operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, arazide ekili 144 kök haşhaş bitkisi ele geçirdi. Gözaltına alınan 1 kişi işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Ele geçirilen haşhaş bitkileri ise imha edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi