Tokat'ta huzur toplantısının 6’ncısı yapıldı

Karadeniz 03.07.2019 - 14:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2483+ kez okundu.
 

Tokat'ta huzur toplantısının 6’ncısı yapıldı

TOKAT İl Emniyet Müdürlüğünce, il merkezi polis sorumluluk bölgesinde bulunan 42 mahallede başlatılan 'Huzur Toplantısı' devam ediyor. Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan huzur toplantıları, mevcut olan kamu düzeni ve güven ortamının korunması, vatandaşların huzur ve güven içerisinde yaşamalarının sağlanması, sunulan güvenlik çalışmalarının etkinliğinin artırılması, sorunların çözümü noktasında vatandaşların talep ve önerilerinin doğrudan öğrenilmesi amacıyla yapılmaya başladı.   Huzur toplantısı, Temmuz ayının ilk haftasında Doğukent Mahallesi Toki Cami altında yapılan 6’ncı toplantıyla devam etti. Doğukent mahalle muhtarı ve mahalle sakinlerinin katıldığı toplantıda genel olarak mahalle sakinlerin talepleri ele alındı. Tokat Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, teşkilatının tüm yetkili şube müdürleri ile birlikte katıldığı toplantıda şikayetleri dinledi. Topaloğlu, ''Tokat asayiş olarak huzurlu güvenli bir kentimiz. Türkiye’nin sayılı illerinden biri. Görevimiz var olan huzur ve güven ortamının devamlılığını sağlamak. Tokat kadim bir şehir. Tokat’ın insanı mülayim. Görevimiz az olan suç oranını daha aşağıya çekmek”''dedi. Mahalle sakinleri ise şehir merkezine 7 kilometre uzaklıkta olduklarını belirterek mahalle bekçisi talebinde bulundu. Emniyet Müdürü Topaloğlu ise ilk 6 aylık dönemde 17 olay meydana geldiği bilgisini vererek ayda yaklaşık 2 olay yaşandığını, bu olayların kasten yaralama, tehdit, hakaret, aile içi yaralama tarzı olaylar olduğunu söyledi. Yine de bekçi talebini değerlendireceklerini söyledi. Emniyet Müdürü huzur toplantısı sonunda mahalleli çocuklara kırmızı düdük ve çeşitli hediyeler dağıttı. Kırmızı Düdük projesini çocuklara anlatan Topaloğlu, trafikte araç kullanan ebeveyn ve yakınların kural ihlali yapması durumunda çocukların kırmızı düdük çalarak ailelerini uyarmasını istedi. 

TOKAT İl Emniyet Müdürlüğünce, il merkezi polis sorumluluk bölgesinde bulunan 42 mahallede başlatılan 'Huzur Toplantısı' devam ediyor. Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan huzur toplantıları, mevcut olan kamu düzeni ve güven ortamının korunması, vatandaşların huzur ve güven içerisinde yaşamalarının sağlanması, sunulan güvenlik çalışmalarının etkinliğinin artırılması, sorunların çözümü noktasında vatandaşların talep ve önerilerinin doğrudan öğrenilmesi amacıyla yapılmaya başladı.

 

Huzur toplantısı, Temmuz ayının ilk haftasında Doğukent Mahallesi Toki Cami altında yapılan 6’ncı toplantıyla devam etti. Doğukent mahalle muhtarı ve mahalle sakinlerinin katıldığı toplantıda genel olarak mahalle sakinlerin talepleri ele alındı. Tokat Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, teşkilatının tüm yetkili şube müdürleri ile birlikte katıldığı toplantıda şikayetleri dinledi. Topaloğlu, ''Tokat asayiş olarak huzurlu güvenli bir kentimiz. Türkiye’nin sayılı illerinden biri. Görevimiz var olan huzur ve güven ortamının devamlılığını sağlamak. Tokat kadim bir şehir. Tokat’ın insanı mülayim. Görevimiz az olan suç oranını daha aşağıya çekmek”''dedi. Mahalle sakinleri ise şehir merkezine 7 kilometre uzaklıkta olduklarını belirterek mahalle bekçisi talebinde bulundu. Emniyet Müdürü Topaloğlu ise ilk 6 aylık dönemde 17 olay meydana geldiği bilgisini vererek ayda yaklaşık 2 olay yaşandığını, bu olayların kasten yaralama, tehdit, hakaret, aile içi yaralama tarzı olaylar olduğunu söyledi. Yine de bekçi talebini değerlendireceklerini söyledi. Emniyet Müdürü huzur toplantısı sonunda mahalleli çocuklara kırmızı düdük ve çeşitli hediyeler dağıttı. Kırmızı Düdük projesini çocuklara anlatan Topaloğlu, trafikte araç kullanan ebeveyn ve yakınların kural ihlali yapması durumunda çocukların kırmızı düdük çalarak ailelerini uyarmasını istedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi