Tokat'ta huzur toplantıları devam ediyor

Karadeniz 10.07.2019 - 10:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2348+ kez okundu.
 

Tokat'ta huzur toplantıları devam ediyor

TOKAT İl Emniyet Müdürlüğünün başlattığı mahalle toplantılarının 8'ncisi yapıldı. İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, "Bizim asıl amacımız olayları olmadan önce engelleyebilmek" dedi.  Tokat İl Emniyet Müdürlüğünce, il merkezi polis sorumluluk bölgesinde bulunan 42 mahallede başlatılan 'Huzur Toplantısı' devam ediyor. Kamu düzeni ve güven ortamının korunması, vatandaşların huzur ve güven içerisinde yaşamalarının sağlanması, sunulan güvenlik çalışmalarının etkinliğinin artırılması, sorunların çözümü noktasında vatandaşların talep ve önerilerinin doğrudan öğrenilmesi amacıyla başlatılan toplantı Oğulbey Mahallesi'nde ile devam etti. Toplantı Gülbahar Hatun İlköğretim Bahçesinde, mahalle sakinlerinin katılımıyla yapıldı. Tokat İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu ekibiyle birlikte toplantıda hazır bulundu.    Topaloğlu, teşkilatının tüm yetkili şube müdürleri ile birlikte katıldığı toplantıda şikayetleri dinledi. Topaloğlu, "Bizim asıl amacımız olayları olmadan önce engelleyebilmek. Bütün gücümüzle bunun için çalışıyor, mesaimizi bunun için harcıyoruz. Bizden istekleriniz nelerdir, daha iyi neler yapabiliriz? Bunları konuşmak için mahallelerimizde huzur toplantıları yapıyoruz. Bugün de siz değerli Oğulbey Mahallesi sakinleri ile birlikteyiz. Bütün ekip olarak geldik ve sizlerin isteklerinizi, şikayetlerinizi, dertlerinizi dinleyeceğiz. Bir olay olduğu zaman hemen 155’i arayın. Siz aradığınız zaman bizim ekiplerimizin olay yerine intikal etme süresi en fazla 3 dakika. 155’i arayın, bizi çalıştırın. Siz şikayetçi olmazsanız, biz olaylardan haberdar olamayız. Haberimiz olmayan bir konuda işlem de yapamayız, önlem de alamayız'' dedi.  Düğünlerde silah kullanılması üzerinde duran Topaloğlu, ''Mermi havada kaybolmuyor, tekrar yere düşüyor. Allah korusun birisinin başına düşer, ölümlere ve yaralanmalara neden olur. Düğünlerde silah attırmayın. Biz, iki senedir düğünlerde polis görevlendiriyoruz. Bu konuda düğün sahiplerine de büyük görev düşüyor" dedi. 

TOKAT İl Emniyet Müdürlüğünün başlattığı mahalle toplantılarının 8'ncisi yapıldı. İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, "Bizim asıl amacımız olayları olmadan önce engelleyebilmek" dedi.  Tokat İl Emniyet Müdürlüğünce, il merkezi polis sorumluluk bölgesinde bulunan 42 mahallede başlatılan 'Huzur Toplantısı' devam ediyor. Kamu düzeni ve güven ortamının korunması, vatandaşların huzur ve güven içerisinde yaşamalarının sağlanması, sunulan güvenlik çalışmalarının etkinliğinin artırılması, sorunların çözümü noktasında vatandaşların talep ve önerilerinin doğrudan öğrenilmesi amacıyla başlatılan toplantı Oğulbey Mahallesi'nde ile devam etti. Toplantı Gülbahar Hatun İlköğretim Bahçesinde, mahalle sakinlerinin katılımıyla yapıldı. Tokat İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu ekibiyle birlikte toplantıda hazır bulundu. 

 

Topaloğlu, teşkilatının tüm yetkili şube müdürleri ile birlikte katıldığı toplantıda şikayetleri dinledi. Topaloğlu, "Bizim asıl amacımız olayları olmadan önce engelleyebilmek. Bütün gücümüzle bunun için çalışıyor, mesaimizi bunun için harcıyoruz. Bizden istekleriniz nelerdir, daha iyi neler yapabiliriz? Bunları konuşmak için mahallelerimizde huzur toplantıları yapıyoruz. Bugün de siz değerli Oğulbey Mahallesi sakinleri ile birlikteyiz. Bütün ekip olarak geldik ve sizlerin isteklerinizi, şikayetlerinizi, dertlerinizi dinleyeceğiz. Bir olay olduğu zaman hemen 155’i arayın. Siz aradığınız zaman bizim ekiplerimizin olay yerine intikal etme süresi en fazla 3 dakika. 155’i arayın, bizi çalıştırın. Siz şikayetçi olmazsanız, biz olaylardan haberdar olamayız. Haberimiz olmayan bir konuda işlem de yapamayız, önlem de alamayız'' dedi.  Düğünlerde silah kullanılması üzerinde duran Topaloğlu, ''Mermi havada kaybolmuyor, tekrar yere düşüyor. Allah korusun birisinin başına düşer, ölümlere ve yaralanmalara neden olur. Düğünlerde silah attırmayın. Biz, iki senedir düğünlerde polis görevlendiriyoruz. Bu konuda düğün sahiplerine de büyük görev düşüyor" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi