Tokat'ta 3 bin kişi aynı anda iftar yaptı

Karadeniz 10.05.2019 - 21:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2715+ kez okundu.
 

Tokat'ta 3 bin kişi aynı anda iftar yaptı

TOKAT'ta belediye tarafından düzenlenen iftar programında 3 bin kişi aynı anda orucunu açtı.   Tokat Belediyesi'nin tarafından Eski Niksar Yolu üzerinde bulunan kapalı pazar yerinde düzenlenen iftar programında 3 bin kişi aynı anda orucunu açtı. İftar programı öncesinde vatandaşları selamlayan Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, katılım sağlayan herkesle tek tek görüşerek, Ramazan ayını tebrik etti. Başkan Eroğlu programda yaptığı konuşmada, "Başı rahmet, ortası mağrifet sonu cehennem azabından kurtuluş olan bir ay Ramazan ayımız. İlk haftasındayız ve bugün de 5'nci günündeyiz. Ben öncelikle Allah'ım hepimize sağlık versin. Huzur versin. Mutluluk versin dileklerimi özelikle belirtmek istiyorum. Rabbim bu beraberliğimizi hep beraber daim etsin.   Rabbim bizleri sizlerden ayırmasın. Bakıyrum öğrenci kardeşlerimiz var. O arada final dönemindeler. Allah'ım onlarda başarılar kolaylık versin." dedi. Başkan Eroğlu'nun konuşmasının ardından ezanın okunmasıyla vatandaşlar oruçlarını açtılar. 

TOKAT'ta belediye tarafından düzenlenen iftar programında 3 bin kişi aynı anda orucunu açtı.

 

Tokat Belediyesi'nin tarafından Eski Niksar Yolu üzerinde bulunan kapalı pazar yerinde düzenlenen iftar programında 3 bin kişi aynı anda orucunu açtı. İftar programı öncesinde vatandaşları selamlayan Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, katılım sağlayan herkesle tek tek görüşerek, Ramazan ayını tebrik etti. Başkan Eroğlu programda yaptığı konuşmada, "Başı rahmet, ortası mağrifet sonu cehennem azabından kurtuluş olan bir ay Ramazan ayımız. İlk haftasındayız ve bugün de 5'nci günündeyiz. Ben öncelikle Allah'ım hepimize sağlık versin. Huzur versin. Mutluluk versin dileklerimi özelikle belirtmek istiyorum. Rabbim bu beraberliğimizi hep beraber daim etsin.

 

Rabbim bizleri sizlerden ayırmasın. Bakıyrum öğrenci kardeşlerimiz var. O arada final dönemindeler. Allah'ım onlarda başarılar kolaylık versin." dedi. Başkan Eroğlu'nun konuşmasının ardından ezanın okunmasıyla vatandaşlar oruçlarını açtılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi