Tokat protokolü Mehmetçikle iftar yaptı

Karadeniz 25.05.2019 - 16:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3690+ kez okundu.
 

Tokat protokolü Mehmetçikle iftar yaptı

TOKAT Valisi Ozan Balcı ve il protokolü 48'inci Piyade Alay Komutanlığında düzenlenen iftar programında askerler ile bir araya geldi.  48'inci Piyade Alay Komutanlığında düzenlenen iftar programına Vali Ozan Balcı, Garnizon ve Piyade Alay Komutanı Piyade Albay Rıfat Dönel, Cumhuriyet Başsavcısı Aydın Turhan, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan ve askerler katıldı.   Askerliğin fedakârlık gerektiren kutsal bir meslek olduğunu belirten Vali Balcı, Devletin ve milletin bekası vatan ve bayrak aşkıyla vatan savunması yapan kahraman Mehmetçiklerin çok önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi.  

TOKAT Valisi Ozan Balcı ve il protokolü 48'inci Piyade Alay Komutanlığında düzenlenen iftar programında askerler ile bir araya geldi.  48'inci Piyade Alay Komutanlığında düzenlenen iftar programına Vali Ozan Balcı, Garnizon ve Piyade Alay Komutanı Piyade Albay Rıfat Dönel, Cumhuriyet Başsavcısı Aydın Turhan, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan ve askerler katıldı.

 

Askerliğin fedakârlık gerektiren kutsal bir meslek olduğunu belirten Vali Balcı, Devletin ve milletin bekası vatan ve bayrak aşkıyla vatan savunması yapan kahraman Mehmetçiklerin çok önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi