Tokat Marangozlar Odası üyeleri iftarda buluştu

Karadeniz 19.05.2019 - 12:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2274+ kez okundu.
 

Tokat Marangozlar Odası üyeleri iftarda buluştu

TOKAT Marangozlar Mobilyacılar Odası tarafından düzenlenen iftar programında oda üyeleri ve yönetim kurulu bir araya geldi. Ramazan ayı nedeniyle Marangozlar ve Mobilyacılar Odası iftar programı düzenledi. İftar programına İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, TESOBB Başkanı Fehmi Çankaya, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Hamdi Aydoğan, Ekmekçiler Lokantacılar Pideciler ve Pastacılar Odası Başkanı Bekir Yurtbay, Yeşil Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Ertan Çelik, Marangozlar Odası Başkanı Hüseyin Güven ve esnaflar katıldı katıldı.   Tokat Marangozlar Mobilyacılar Odası Hüseyin Güven, ''Her yıl Ramazan ayında bu birlikte yaptığımız gelenekselleşen iftarımızı bu yılda yaptık. Birlikteliğimizi göstermiş oluyoruz'' dedi. Programda konuşan İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, esnaflığın ve komşuluğun tesis edilmesi açısından bu tür etkinliklerin çok önemli olduğunu belirterek, böyle bir davette bulunduğu için duyduğu mutluluğu dile getirdi. Bilgili, “Sadece kazanma değil, birlikte kazanma, birlikte harcayabilme, birlikte lokmayı paylaşabilme, ilmi, irfanı, sevgiyi, muhabbeti paylaşabilme en güzel şeydir. Dinimiz komşu ile kavga et demez, komşu ile ekmeğini, aşını paylaş der. Bu birlikteliğimiz Allah’ın sevdiği hoşuna gittiği bir birliktelik. Allah bu birliktelik ruhunu toplumun her kesimine sirayet ettirsin'' dedi. 

TOKAT Marangozlar Mobilyacılar Odası tarafından düzenlenen iftar programında oda üyeleri ve yönetim kurulu bir araya geldi. Ramazan ayı nedeniyle Marangozlar ve Mobilyacılar Odası iftar programı düzenledi. İftar programına İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, TESOBB Başkanı Fehmi Çankaya, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Hamdi Aydoğan, Ekmekçiler Lokantacılar Pideciler ve Pastacılar Odası Başkanı Bekir Yurtbay, Yeşil Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Ertan Çelik, Marangozlar Odası Başkanı Hüseyin Güven ve esnaflar katıldı katıldı.

 

Tokat Marangozlar Mobilyacılar Odası Hüseyin Güven, ''Her yıl Ramazan ayında bu birlikte yaptığımız gelenekselleşen iftarımızı bu yılda yaptık. Birlikteliğimizi göstermiş oluyoruz'' dedi. Programda konuşan İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, esnaflığın ve komşuluğun tesis edilmesi açısından bu tür etkinliklerin çok önemli olduğunu belirterek, böyle bir davette bulunduğu için duyduğu mutluluğu dile getirdi. Bilgili, “Sadece kazanma değil, birlikte kazanma, birlikte harcayabilme, birlikte lokmayı paylaşabilme, ilmi, irfanı, sevgiyi, muhabbeti paylaşabilme en güzel şeydir. Dinimiz komşu ile kavga et demez, komşu ile ekmeğini, aşını paylaş der. Bu birlikteliğimiz Allah’ın sevdiği hoşuna gittiği bir birliktelik. Allah bu birliktelik ruhunu toplumun her kesimine sirayet ettirsin'' dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi