Tokat için tanıtım filmi çekildi

Karadeniz 14.11.2019 - 09:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2039+ kez okundu.
 

Tokat için tanıtım filmi çekildi

TOKAT Belediyesi, Kent Konseyi Turizm ve Tanıtım Grubu tarafından hazırlanan proje ile Tokat'ın tanıtım filmi çekildi. Tokat Kent Konseyi Turizm ve Tanıtım Grubu Başkanı Süleyman Üzümcü, "Amacımız şehrimizin en iyi şekilde gerek ülkemize, gerekse dünyada tanınması" dedi. Tokat Belediyesi, Kent Konseyi Turizm ve Tanıtım Grubu tarafında Tokat'ın tanıtım filmi çekildi. 5 dakikalık kısa film formatında ve 1 dakikalık teaser formatında 2 ayrı film şeklinde planlanan çalışma tamamlandı. Genç bir çiftin Tokat'ta geçirdikleri 4 gün anlatıldığı filmde Aslı Sevi ve Özgür Uysal rol aldı.   Tokat Kent Konseyi Turizm ve Tanıtım Grubu Başkanı Süleyman Üzümcü, Tokat Tanıtım Filmi çekimlerinde bizzat bulundu ve koordinasyonu sağladı. Başkan Üzümcü, "Tokat Kent Konseyi Başkanımıza yeni bir Tokat tanıtım filmi çekilmesi konusunda bir proje sunmuştuk. Başkanımızla yapmış olduğumuz istişareler sonrasında soğ olsun projeye tam destek verdi. Tokatımızı bir bütün olarak ele aldığımız tüm ilçelerimizdeki güzellikleri yansıtan Tokat'ın öne çıkan alanlarını ve kültürlerini yansıtan bölgelerde setimizi kurduk. Çekimlerimizi Tokatımızın tarihi ve turistlik mekânlarında gerçekleştirdik. Çok emek verdik, amacımız şehrimizin en iyi şekilde gerek ülkemize, gerekse dünyada tanınması. Bu projenin hayata geçmesinde bizlere gerek maddi gerekse manevi destek olan başta Tokat Belediye Başkanımız Eyüp Eroğlu olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" dedi. 

TOKAT Belediyesi, Kent Konseyi Turizm ve Tanıtım Grubu tarafından hazırlanan proje ile Tokat'ın tanıtım filmi çekildi. Tokat Kent Konseyi Turizm ve Tanıtım Grubu Başkanı Süleyman Üzümcü, "Amacımız şehrimizin en iyi şekilde gerek ülkemize, gerekse dünyada tanınması" dedi. Tokat Belediyesi, Kent Konseyi Turizm ve Tanıtım Grubu tarafında Tokat'ın tanıtım filmi çekildi. 5 dakikalık kısa film formatında ve 1 dakikalık teaser formatında 2 ayrı film şeklinde planlanan çalışma tamamlandı. Genç bir çiftin Tokat'ta geçirdikleri 4 gün anlatıldığı filmde Aslı Sevi ve Özgür Uysal rol aldı.

 

Tokat Kent Konseyi Turizm ve Tanıtım Grubu Başkanı Süleyman Üzümcü, Tokat Tanıtım Filmi çekimlerinde bizzat bulundu ve koordinasyonu sağladı. Başkan Üzümcü, "Tokat Kent Konseyi Başkanımıza yeni bir Tokat tanıtım filmi çekilmesi konusunda bir proje sunmuştuk. Başkanımızla yapmış olduğumuz istişareler sonrasında soğ olsun projeye tam destek verdi. Tokatımızı bir bütün olarak ele aldığımız tüm ilçelerimizdeki güzellikleri yansıtan Tokat'ın öne çıkan alanlarını ve kültürlerini yansıtan bölgelerde setimizi kurduk. Çekimlerimizi Tokatımızın tarihi ve turistlik mekânlarında gerçekleştirdik. Çok emek verdik, amacımız şehrimizin en iyi şekilde gerek ülkemize, gerekse dünyada tanınması. Bu projenin hayata geçmesinde bizlere gerek maddi gerekse manevi destek olan başta Tokat Belediye Başkanımız Eyüp Eroğlu olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi