THK YÖNETİMİNDEN İKİZDERE VE KALKANDERE'YE ZİYARET

Rize 28.06.2020 - 11:04, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2777+ kez okundu.
 

THK YÖNETİMİNDEN İKİZDERE VE KALKANDERE'YE ZİYARET

THK Rize Şubesi Başkanı Mehmet Demir ve Yönetim Kurulu üyeleri İkizdere ve Kalkandere’ye ziyarette bulundu.       Kaymakam Cafer Kaymakçı’dan İkizdere’de Kurban Bayramında deri toplama konusunda destek istediklerini söyleyen THK Rize Şube Bakanı Mehmet Demir ’THK 1926 yılında Gazi Mustafa Kemal tarafından kurulmuş önemli bir kuruluşumuzdur. Topladığı yardımlarla öğrencilere burs veriyoruz. Memlekette meydana gelebilecek orman yangınlarına uçaklarımızla söndürme konusunda yıllardır yardımcı oluyoruz. THK Üniversitesine Rize’den gidecek öğrencilere burs vermeyi taahhüt ediyoruz. Kurban derisi ve zekât fitreden başka bir gelirimiz yoktur, Kaymakamlarımız ilçelerde fahri başkanımızdır. Hava Kurumunun önemini öğrencilerimize gençlerimize tanıtıyoruz ’dedi. Kaymakam Cafer Kaymakçı ’da yaptığı konuşmada ’ilçemizde THK için gereken yardım ve ilgimizi gösteririz. Deri toplama konusunda Muhtarlarımızla işbirliği yaparak merkezi yerlerde toplamaya çalışırız’dedi.        İkizdere Kaymakamı Cafer Kaymakçı ve Belediye Başkanı Hakan Karagöz’ü ziyaret eden THK Yönetimi daha sonra Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım’ı ziyaret etti. Kalkandere Belediye Başkanını ziyarette eski İl Genel Meclis Üyesi Hasan Kansızoğlu’da hazır bulundu. Kalkandere Kaymakamı Sercan Yılmaz Valilikte bulunduğu için görüşme imkânı olmadı. İkizdere ve Kalkandere ilçesindeki ziyarette Rize THK Şube Başkanı Mehmet Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Vanlıoğlu, Orhan Kasarcı, İsmet Kösoğlu hazır bulundu.

THK Rize Şubesi Başkanı Mehmet Demir ve Yönetim Kurulu üyeleri İkizdere ve Kalkandere’ye ziyarette bulundu.

     
Kaymakam Cafer Kaymakçı’dan İkizdere’de Kurban Bayramında deri toplama konusunda destek istediklerini söyleyen THK Rize Şube Bakanı Mehmet Demir ’THK 1926 yılında Gazi Mustafa Kemal tarafından kurulmuş önemli bir kuruluşumuzdur. Topladığı yardımlarla öğrencilere burs veriyoruz. Memlekette meydana gelebilecek orman yangınlarına uçaklarımızla söndürme konusunda yıllardır yardımcı oluyoruz. THK Üniversitesine Rize’den gidecek öğrencilere burs vermeyi taahhüt ediyoruz. Kurban derisi ve zekât fitreden başka bir gelirimiz yoktur, Kaymakamlarımız ilçelerde fahri başkanımızdır. Hava Kurumunun önemini öğrencilerimize gençlerimize tanıtıyoruz ’dedi. Kaymakam Cafer Kaymakçı ’da yaptığı konuşmada ’ilçemizde THK için gereken yardım ve ilgimizi gösteririz. Deri toplama konusunda Muhtarlarımızla işbirliği yaparak merkezi yerlerde toplamaya çalışırız’dedi.

      
İkizdere Kaymakamı Cafer Kaymakçı ve Belediye Başkanı Hakan Karagöz’ü ziyaret eden THK Yönetimi daha sonra Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım’ı ziyaret etti. Kalkandere Belediye Başkanını ziyarette eski İl Genel Meclis Üyesi Hasan Kansızoğlu’da hazır bulundu. Kalkandere Kaymakamı Sercan Yılmaz Valilikte bulunduğu için görüşme imkânı olmadı. İkizdere ve Kalkandere ilçesindeki ziyarette Rize THK Şube Başkanı Mehmet Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Vanlıoğlu, Orhan Kasarcı, İsmet Kösoğlu hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi