Teşekkürler Rize'nin eski ve Yeni Başkanları

Rize 30.08.2019 - 09:53, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1981+ kez okundu.
 

Teşekkürler Rize'nin eski ve Yeni Başkanları

Rize'de  meydan otoparkı ile sahil otoparkı hizmete girdiğinden beri trafikte gözle görülürbir rahatlama görülüyor. Başkan Reşat Kasap zamanında,  Bursa Belediyesinin katkılarıyla yapımı sağlanan kapalı otopark, 500 arac kapasiteli,  1 asansör, 3,yaya merdiveni, kamera sistemi , tuvalet hizmetleri gibi modern bir şekilde hizmet veriyor .             Rizeliler olarak eleştiri kültürünün hayli yüksek olduğu ilimizde, küçük eksiklikleri. görüp devasa hizmeti küçümsemek ne derece doğru.               Kasap döneminde yine sahilde yapılan otopark minibüs durakları, Başkan Rahmi Metin'i kısa zamandaki, dokunuşlar ile  Meteler kavsağı ve ,Hapeloglu önündeki  trafiğin rahatlamasına  büyük ölçüde merhem oldu.               Tabii bir tesekkürde Emniyet trafik şubeye,  trafik akışının yoğun olduğu saatlerde amirinden  komiserine ve polisine  kadar her çalışanın  sahada görev alması trafiğin kabus olmaktan çıkmasını sağladı.                  Eleştiri yapmalıyız yapmalıyız da  güzel hizmetlerinde hakkını vermeliyiz. Tesekkurle bu nezih insanlara ,hizmet vermeye çalışanlar                              

Rize'de  meydan otoparkı ile sahil otoparkı hizmete girdiğinden beri trafikte gözle görülürbir rahatlama görülüyor.


Başkan Reşat Kasap zamanında,  Bursa Belediyesinin katkılarıyla yapımı sağlanan kapalı otopark, 500 arac kapasiteli,  1 asansör, 3,yaya merdiveni, kamera sistemi , tuvalet hizmetleri gibi modern bir şekilde hizmet veriyor .
           
Rizeliler olarak eleştiri kültürünün hayli yüksek olduğu ilimizde, küçük eksiklikleri. görüp devasa hizmeti küçümsemek ne derece doğru.
             
Kasap döneminde yine sahilde yapılan otopark minibüs durakları,
Başkan Rahmi Metin'i kısa zamandaki, dokunuşlar ile  Meteler kavsağı ve ,Hapeloglu önündeki  trafiğin rahatlamasına  büyük ölçüde merhem oldu.
             
Tabii bir tesekkürde Emniyet trafik şubeye,  trafik akışının yoğun olduğu saatlerde amirinden  komiserine ve polisine  kadar her çalışanın  sahada görev alması trafiğin kabus olmaktan çıkmasını sağladı. 
               
Eleştiri yapmalıyız yapmalıyız da  güzel hizmetlerinde hakkını vermeliyiz. Tesekkurle bu nezih insanlara ,hizmet vermeye çalışanlar 

                            

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi