Telefon dolandırıcısı üniversite öğrencileri yakalandı

Karadeniz 29.05.2019 - 20:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2057+ kez okundu.
 

Telefon dolandırıcısı üniversite öğrencileri yakalandı

BARTIN'da kendisini emniyet müdürü olarak tanıtan telefon dolandırıcısı 2, öğrenci jandarma tarafından yakalandı. Bartın Kızılelma Köyü'nde yaşayan B.Ç.'yi arayan dolandırıcı kendini Emniyet Müdürü olarak tanıttı. Telefondaki kişi şu an ülke genelinde önemli bir operasyon olduğunu belirttiği B.Ç.'ye, 578 kişilik terör örgütü listesinde yer aldığını ve evinde bulunan ziynet eşyaları ile bankada bulunan parasını söyleyeceği adrese bırakmalarını istedi.    Durumdan şüphelenen B.Ç. jandarmaya haber verdi. Jandarma, Şanlıurfa merkezli şebekenin Bartın'da bulunan 2 üyesini belirledi. Bartın Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu optisyenlik bölümünde öğrenim gören 2 öğrenci yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.  

BARTIN'da kendisini emniyet müdürü olarak tanıtan telefon dolandırıcısı 2, öğrenci jandarma tarafından yakalandı. Bartın Kızılelma Köyü'nde yaşayan B.Ç.'yi arayan dolandırıcı kendini Emniyet Müdürü olarak tanıttı. Telefondaki kişi şu an ülke genelinde önemli bir operasyon olduğunu belirttiği B.Ç.'ye, 578 kişilik terör örgütü listesinde yer aldığını ve evinde bulunan ziynet eşyaları ile bankada bulunan parasını söyleyeceği adrese bırakmalarını istedi. 

 

Durumdan şüphelenen B.Ç. jandarmaya haber verdi. Jandarma, Şanlıurfa merkezli şebekenin Bartın'da bulunan 2 üyesini belirledi. Bartın Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu optisyenlik bölümünde öğrenim gören 2 öğrenci yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi