Tatil için memleketlerine gelen çift, kazada öldü

Karadeniz 29.07.2019 - 12:42, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1586+ kez okundu.
 

Tatil için memleketlerine gelen çift, kazada öldü

GÜMÜŞHANE’nin Kelkit ilçesinde şarampole yuvarlanan otomobilin sürücüsü Temel Şimşek (59) ve eşi Fatma Şimşek (59) yaşamını yitirdi. İstanbul'da oturan çiftin, tatil için memleketlerine geldikleri belirtildi. Kaza, dün ilçeye bağlı Karşıyaka köyünde meydana geldi. Temel Şimşek yönetimindeki 60 DA 160 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.   Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Şimşek çiftinin hayatlarını kaybettiğini belirledi. Savcılığın yaptığı incelemenin ardından, çiftin cenazesi otopsi işlemleri için morga götürüldü. İstanbul'da oturan çiftin tatil için memleketleri Kelkit ilçesine bağlı Öbektaş beldesine geldikleri belirtildi. Çiftin cenazesinin  bugün  öğlende  beldede toprağa verileceği bildirildi. 

GÜMÜŞHANE’nin Kelkit ilçesinde şarampole yuvarlanan otomobilin sürücüsü Temel Şimşek (59) ve eşi Fatma Şimşek (59) yaşamını yitirdi. İstanbul'da oturan çiftin, tatil için memleketlerine geldikleri belirtildi. Kaza, dün ilçeye bağlı Karşıyaka köyünde meydana geldi. Temel Şimşek yönetimindeki 60 DA 160 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

 

Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Şimşek çiftinin hayatlarını kaybettiğini belirledi. Savcılığın yaptığı incelemenin ardından, çiftin cenazesi otopsi işlemleri için morga götürüldü. İstanbul'da oturan çiftin tatil için memleketleri Kelkit ilçesine bağlı Öbektaş beldesine geldikleri belirtildi. Çiftin cenazesinin  bugün  öğlende  beldede toprağa verileceği bildirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi