Tartıştığı komşusunu öldürdü

Karadeniz 11.07.2020 - 23:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1954+ kez okundu.
 

Tartıştığı komşusunu öldürdü

ORDU'nun Fatsa ilçesinde Murat Türkmen tartıştığı komşusu Yılmaz Cihan'ı (70) tüfekle öldürdü.    Olay, saat 17.00 sularında ilçeye bağlı Bolaman Mahallesi Burunucu Küme Evleri mevkisinde meydana geldi. Kapı komşusu olan Yılmaz Cihan ile Murat Türkmen, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Türkmen, tüfekle Cihan’a ateş etti. Yaşlı adam kanlar içerisinde yere yığılırken, Türkmen jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri hayatını kaybettiğini belirlediği Cihan'ın cenazesini otopsi için hastane morguna kaldırdı. Türkmen jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.  

ORDU'nun Fatsa ilçesinde Murat Türkmen tartıştığı komşusu Yılmaz Cihan'ı (70) tüfekle öldürdü. 

 

Olay, saat 17.00 sularında ilçeye bağlı Bolaman Mahallesi Burunucu Küme Evleri mevkisinde meydana geldi. Kapı komşusu olan Yılmaz Cihan ile Murat Türkmen, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Türkmen, tüfekle Cihan’a ateş etti. Yaşlı adam kanlar içerisinde yere yığılırken, Türkmen jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri hayatını kaybettiğini belirlediği Cihan'ın cenazesini otopsi için hastane morguna kaldırdı. Türkmen jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi