Tartıştığı eşini tabancayla vurarak ağır yaraladı

Karadeniz 05.06.2020 - 23:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2591+ kez okundu.
 

Tartıştığı eşini tabancayla vurarak ağır yaraladı

KASTAMONU'nun Taşköprü ilçesinde, Salim K., tartıştığı eşi Emine K.'yı tabancayla vurarak ağır araladı. Olay sonrası polisi arayan Salim K., teslim oldu. Olay, öğle saatlerinde Taşköprü ilçesindeki bir evde meydana geldi.   Salim K., iddiaya göre, bir süredir şiddetli geçimsizlik yaşadığı eşi Emine K. ile bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Salim K. tabancayla eşi Emine K.'ya ateş etti. Salim K. daha sonra polisi arayıp, ihbarda bulundu. Vücuduna isabet eden mermilerle ağır yaralanan Emine K., ihbar üzerine gelen sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalesinin ardından Taşköprü Devlet Hastanesi'ne, ardından da Kastamonu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Emine K.'nın durumunun ağır olduğu bildirildi. Polisi arayıp teslim olan Salim K. gözaltına alındı.

KASTAMONU'nun Taşköprü ilçesinde, Salim K., tartıştığı eşi Emine K.'yı tabancayla vurarak ağır araladı. Olay sonrası polisi arayan Salim K., teslim oldu. Olay, öğle saatlerinde Taşköprü ilçesindeki bir evde meydana geldi.

 

Salim K., iddiaya göre, bir süredir şiddetli geçimsizlik yaşadığı eşi Emine K. ile bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Salim K. tabancayla eşi Emine K.'ya ateş etti. Salim K. daha sonra polisi arayıp, ihbarda bulundu. Vücuduna isabet eden mermilerle ağır yaralanan Emine K., ihbar üzerine gelen sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalesinin ardından Taşköprü Devlet Hastanesi'ne, ardından da Kastamonu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Emine K.'nın durumunun ağır olduğu bildirildi. Polisi arayıp teslim olan Salim K. gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi