Tarım Müdürlüğünde stajyer öğrenciler göreve başladı

Karadeniz 01.07.2019 - 15:57, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2936+ kez okundu.
 

Tarım Müdürlüğünde stajyer öğrenciler göreve başladı

TOKAT İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde 2019 yılı yaz döneminde staj yapacak olan öğrenciler çalışmaya başladı. Tokat İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde toplam 21 yükseköğrenim öğrencisi staj yapmaya başladı. Stajyer öğrencilerin 7’si ikamet ettikleri ilçelerdeki müdürlüklerde staj yapmak üzere görevlendirildi. Staja başlayan öğrencilerle Tokat İl Tarım ve Orman Müdürlüğü toplantı salonunda tanışma toplantısı yapıldı. Toplantıya İl Müdürü Orhan Şahin, İl Müdür Yardımcısı İbrahim Sever, Şube Müdürü Mehmet Demirkol, il staj sorumlusu ve stajyer öğrenciler katıldı.   Stajyer öğrenciler ile tanışan İl Müdürü Orhan Şahin, "Devlet memuru gibi buranın kurallarına uyacağız. Hepimiz aynı yollardan geldik. Kendinizi en iyi şekilde yetiştirmeye gayret edin. Yaptığınız işte en iyisi olmaya çalışın. Meraklı olun. İleride hepiniz birer yönetici, iyi bir teknik personel, işletmeci ya da üretici olacaksınız. Kendi işinizi de kurabilirsiniz. Bu günleri değerlendirin. Müdürlüğümüzde tecrübeli ve iyi yetişmiş bir teknik kadromuz var. Sizlerin staj dönemini en iyi ve dolu şekilde geçirmeniz için arkadaşlarımız çalışıyor. İmkanlar ölçüsünde arazide teknik inceleme ve geziler yapılacaktır" dedi. 

TOKAT İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde 2019 yılı yaz döneminde staj yapacak olan öğrenciler çalışmaya başladı. Tokat İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde toplam 21 yükseköğrenim öğrencisi staj yapmaya başladı. Stajyer öğrencilerin 7’si ikamet ettikleri ilçelerdeki müdürlüklerde staj yapmak üzere görevlendirildi. Staja başlayan öğrencilerle Tokat İl Tarım ve Orman Müdürlüğü toplantı salonunda tanışma toplantısı yapıldı. Toplantıya İl Müdürü Orhan Şahin, İl Müdür Yardımcısı İbrahim Sever, Şube Müdürü Mehmet Demirkol, il staj sorumlusu ve stajyer öğrenciler katıldı.

 

Stajyer öğrenciler ile tanışan İl Müdürü Orhan Şahin, "Devlet memuru gibi buranın kurallarına uyacağız. Hepimiz aynı yollardan geldik. Kendinizi en iyi şekilde yetiştirmeye gayret edin. Yaptığınız işte en iyisi olmaya çalışın. Meraklı olun. İleride hepiniz birer yönetici, iyi bir teknik personel, işletmeci ya da üretici olacaksınız. Kendi işinizi de kurabilirsiniz. Bu günleri değerlendirin. Müdürlüğümüzde tecrübeli ve iyi yetişmiş bir teknik kadromuz var. Sizlerin staj dönemini en iyi ve dolu şekilde geçirmeniz için arkadaşlarımız çalışıyor. İmkanlar ölçüsünde arazide teknik inceleme ve geziler yapılacaktır" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi