Taner, 3 yıllık kemik kanseri mücadelesini kaybetti

Karadeniz 12.07.2019 - 16:42, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2394+ kez okundu.
 

Taner, 3 yıllık kemik kanseri mücadelesini kaybetti

ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesinde, 3 yıldır kemik kanseriyle mücadele eden Taner Oktay (20), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Oktay, tabutunun üzerine konulan imzalı Fenerbahçe forması ve kaleci Volkan Demirel'in hediye gönderdiği eldivenlerle son yolculuğa uğurlandı.  Ereğli'ye bağlı Kocaali Mahallesi'nde yaşayan Aynur- Hüseyin Oktay çiftinin çocukları Taner Oktay'a, 3 yıl önce kemik kanseri teşhisi koyuldu. Tedavisine başlanan Oktay'ın 1,5 yıl önce tümör nedeniyle sağ kolu kesildi. Yaşama tutunmak için mücadele eden Oktay, sosyal medya hesabından da sağlığı ve tedavi süreci ile ilgili paylaşımlar yaptı. İlçede binlerce kişinin takip ettiği Oktay'ı arkadaşları da yalnız bırakmadı.   Tedavisi için kampanyalar düzenlenen Oktay'ın sağlık durumu, arkadaşlarının verdiği moralle iyiye gitmeye başladı. Oktay'ın rahatsızlığının 1 yıl önce artmasıyla tedavisi süreci yoğunlaştı. Taner Oktay, tedavi gördüğü özel hastanede dün yaşamını yitirdi. Oktay'ın ölüm haberiyle Ereğlililer üzüntü yaşadı. Taner Oktay’ın cenazesi, bugün hastaneden alınarak, evinin önüne götürüldü. Oktay'ın tabutunun üzerine çok sevdiği Fenerbahçe'nin futbolcularının imzaladığı forma ve kaleci Volkan Demirel'in kendisine hediye gönderdiği eldivenleri koyuldu. Arkadaşları, evin balkonuna da 'Taner Oktay kardeşimiz, seni seviyoruz' yazılı pankartı astı. Taner Oktay, evinin önünde kılınan cenaze namazı sonrası götürüldüğü aile mezarlığında, gözyaşlarıyla toprağa verildi.   'HASTALIĞI YENİP KARŞINIZA ÇIKACAĞIM' YAZMIŞ   Taner Oktay'ın acılı babası Hüseyin Oktay, oğlunu yaşatabilmek için aile olarak tüm imkanları seferber ettiklerini belirterek, "Çocuğum 17 yaşında kansere yakalandı. 3 yıldır çekiyor. Doktorlar ve ailesi olarak tüm imkanları kullandık; ama sonuç iyi olmadı. Kanser tanısı konduktan ve sağ kolundan başladığı için hastalığı sağ kolu alındı; ancak buna rağmen rahatsızlığı daha da yoğunlaştı. Kemoterapiye de cevap vermedi. Sonuç iyi olmadı" dedi. Öte yandan Taner Oktay'ın sosyal medya hesabından yaptığı 'Hastalığı yenip karşınıza çıkacağım' paylaşımı, okuyanları duygulandırdı.  

ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesinde, 3 yıldır kemik kanseriyle mücadele eden Taner Oktay (20), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Oktay, tabutunun üzerine konulan imzalı Fenerbahçe forması ve kaleci Volkan Demirel'in hediye gönderdiği eldivenlerle son yolculuğa uğurlandı.  Ereğli'ye bağlı Kocaali Mahallesi'nde yaşayan Aynur- Hüseyin Oktay çiftinin çocukları Taner Oktay'a, 3 yıl önce kemik kanseri teşhisi koyuldu. Tedavisine başlanan Oktay'ın 1,5 yıl önce tümör nedeniyle sağ kolu kesildi. Yaşama tutunmak için mücadele eden Oktay, sosyal medya hesabından da sağlığı ve tedavi süreci ile ilgili paylaşımlar yaptı. İlçede binlerce kişinin takip ettiği Oktay'ı arkadaşları da yalnız bırakmadı.

 

Tedavisi için kampanyalar düzenlenen Oktay'ın sağlık durumu, arkadaşlarının verdiği moralle iyiye gitmeye başladı. Oktay'ın rahatsızlığının 1 yıl önce artmasıyla tedavisi süreci yoğunlaştı. Taner Oktay, tedavi gördüğü özel hastanede dün yaşamını yitirdi. Oktay'ın ölüm haberiyle Ereğlililer üzüntü yaşadı. Taner Oktay’ın cenazesi, bugün hastaneden alınarak, evinin önüne götürüldü. Oktay'ın tabutunun üzerine çok sevdiği Fenerbahçe'nin futbolcularının imzaladığı forma ve kaleci Volkan Demirel'in kendisine hediye gönderdiği eldivenleri koyuldu. Arkadaşları, evin balkonuna da 'Taner Oktay kardeşimiz, seni seviyoruz' yazılı pankartı astı. Taner Oktay, evinin önünde kılınan cenaze namazı sonrası götürüldüğü aile mezarlığında, gözyaşlarıyla toprağa verildi.

 

'HASTALIĞI YENİP KARŞINIZA ÇIKACAĞIM' YAZMIŞ

 

Taner Oktay'ın acılı babası Hüseyin Oktay, oğlunu yaşatabilmek için aile olarak tüm imkanları seferber ettiklerini belirterek, "Çocuğum 17 yaşında kansere yakalandı. 3 yıldır çekiyor. Doktorlar ve ailesi olarak tüm imkanları kullandık; ama sonuç iyi olmadı. Kanser tanısı konduktan ve sağ kolundan başladığı için hastalığı sağ kolu alındı; ancak buna rağmen rahatsızlığı daha da yoğunlaştı. Kemoterapiye de cevap vermedi. Sonuç iyi olmadı" dedi. Öte yandan Taner Oktay'ın sosyal medya hesabından yaptığı 'Hastalığı yenip karşınıza çıkacağım' paylaşımı, okuyanları duygulandırdı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi